CT İstanbul Anadolu Yakası Üyesi
Status
Offline
Giresunlu Nickli Üyeden Alıntı
Şahsen 46" LCD'yi 40" LED'e tercih ederim. Bir de piyasadaki LED'lerin çoğu deyim yerindeyse çakma LED sistemi kullanıyor, ekranın arka kısmını tamamen kaplayan LED aydınlatma yerine sadece köşeleri kaplayan LED'lerin çeşitli yöntemlerle tüm arka plana ışığının dağıtıldığı sistemler kullanılıyor.
bu tip ledlerde siyahlarında sorun ve bulutlanma vardı.26inc led bilgisayar ekranım var bazen parlaklığı fazla gelebiliyor.(standart parlaklık olsada renklerin birim parlaklıgı aşırı fazla gelebiliyor.)
Aslında led yada lcd den önce televizyonun özellikleri nasıl istiyorsun? Misal mkv açsınmı,nete bağlansınmı,ses destekleri,uydu alıcısı destekleri,dahili alıcısı vb özellikler bence bunlarıda düşün lcd ve led ayrımından önce
canon eos 60D /Canon 70-200 F/4 IS USM L/ 18-55 IS / Helios 44M-58 f2 / Canon 100mm f/2.8 USM/ Canon 50mm f/1.8 II /3pod /
Caselogic XNSLR-7&/canon430 ex II