Kasa olarak Feel Hurricane 1 veya 2 yi öneririm.2 kasayı da kullandım ve şuan Feel Hurricane 1 i kullanıyorum.Sırf kapağı için
14, 12 ve 8 cm fanları bulunuyor.Oldukça sessiz ve iyi soğutuyor.Kasanın soğutması iyi olduğu ve ekran kartım ses yaptığı için HD4850 128 bit ekran kartımın fanını çıkarttım yani o derece.

Belirlediğiniz sistem güzel ancak ekran kartı tuzağına düşmemenizi öneririm.
Ekran kartında "seninki 512 mb benimki 1GB, benimki daha iyi" diye birşey yoktur. Sizin için önemli olan GPU hızı ve Bellek hızıdır.Shader hızı fotoğraf işlemenizde önemli bir yere sahip değildir.Alacağınız ekran kartı mümkünse 256 bit olmalı.Gözüm kapalı olarak 512 MB 256 bit ekran kartı, 1 GB 128 bit ekran kartından daha hızlı çalışır derim.

Bu zamana kadar yaklaşık 5 sistem değiştirdim.Yaklaşık diyorum çünkü her zaman tek tek alıyorum parçaları.Eğer ekran kartına ne kadar bir bütçe ayıracağınızı söylerseniz size kesin bir öneri sunabilirim.

Kasa olarak Thermaltake in bu kasası çok yüksek performanslıdır, kaçırmamanızı öneririm.Ayrıyeten anakart ve parçalarını kasa dışında monteleyip, kasa içine olduğu gibi takma imkanı veren, harddisk, Optik okuyucu ve benzeri donanımlarınızı vidasız montajlamanıza imkan veren klipsli sistem mevcut.Sizi çok memnun edecek bir kasadır.Tek ama tek eksiği reset tuşunun biraz küçük olması bence
VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - VM100M1W2Z V6 BLACX EDITION (DOCKING STATION) MidT ATX SİYAH KASA - Bilgisayar Kasası

Feel Hurricane 1 ve 2 de çok iyi kasalardır.İnternetteki yorumların çoğu buzdolabı benzetmesi üzerine.Öndeki mavi ledli fanını hızını kasa üzerindeki tekerlek ile ayarlayabiliyorsunuz.Geceleri sessiz olmasını istediğinizde bu işe yarıyor.
Hepsiburada.com : Feel 500W Midt ATX Hurricane 0408SL-BB Kasa | Bilgisayar

Tabi ben sadece linkini verdim, geçici olarak temin edilememektedir diyor.

Umarım yardımcı olmuşumdur. Ekran kartı için bütçenizi bana özel mesaj olarak iletirseniz kesin bir öneri verebilirim.