Arkadaslar herkese merhaba,

Bu aralar inanilmaz yogun bir doneme girdim. Forumdan sikca konustugum kisiler zaten farkinda, bir sure oncesi gibi sik gorusemiyoruz.

Ozel mesaj yoluyla nerelerdesin sorusuna sikca maruz kalir oldum. Bu ara isler hem cok yogun hemde garip saatlerde cekimlerim oluyor. Biriken kisisel projelerde cabasi.

Dolayisiyla forumda hem de moderator olarak bulundugum icin genel uyelerin bilgisi olmasinin sikintilarinda yada ihtiyaclarinda daha cabuk cevap alabilmeleri icin bir sure buralarda bulunmayacagimi, online olarak gozuktugum zamanlarda dahi sorularinizi cevaplama imkani her zaman bulmayagimi soylemek dogru olur diye dusundum.

Su an itibari ile subat ayi sonuna kadar bu yogun surec devam edecek gibi. Gene de bana direk sormak istediginiz yada yardimci olabilecegim bir konu olur ise ozelden mesaj atin. Hemen olmasada imkanlarim dogrultusunda en kisa zamanda cevaplamaya calisirim.

Mumkun mertebe forumu okumaya ve imkan dahilinde katilim gostermeye devam edecegim. Ancak genel olarak simdiliik Subat Ayi sonuna kadar hoscakalin.

Saygilarla
Aydin Tuna Palabiyikoglu