CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

  1. #1
    ermanatasoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Erman Atasoy
    Makina:
    Canon 7D
    Üyelik tarihi
    29.April.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,469

    Standart Cirque du Soleil Geliyor....



    EFSANEVİ TOPLULUK CIRQUE DU SOLEIL, İLK KEZ TÜRKİYE’DE!

    Gösteri sanatlarında yepyeni bir boyut açan dünyaca ünlü gösteri topluluğu Cirque du Soleil, en ünlü prodüksüyonlarından biriyle ilk kez Türkiye’ye geliyor. Pozitif organizasyonuyla 2011 Şubat ayında İstanbul’a uğrayacak olan Cirque du Soleil topluluğu, asla kaçırılmaması gereken görselliğiyle tiyatro, dans ve fiziksel sınırları zorlayan performansın doruğa çıktığı muhteşem bir şova imza atacak.

    Sahne tasarımı, müzikleri, dansları, kostümleri ve makyajlarıyla gösteri sanatlarında bir devrim yaratan Cirque du Soleil’i bugüne kadar dünyanın farklı yerlerinde 100 milyondan fazla kişi izledi. Kanada-Quebec’li Cirque du Soleil topluluğu, şimdi de en uzun soluklu ve en ünlü gösterilerinden biriyle 2011 Şubat ayında yediden yetmişe herkesi İstanbul’da etkisi altına almaya hazırlanıyor.

    Modern dans, tiyatro ve akrobasiyi en etkileyici şekilde birleştiren dünyaca ünlü Cirque du Soleil gösterisinin detayları ve biletleri çok yakında Biletix’te.

    Cirque du Soleil Official Website | Choose your country
    ++ Pozitif ++


    Alıntı: Biletix




    Arkadaşlar bilmeyeniniz için bildiğim kadarıyla anlatıyım... Cirque Du Soleil bir sürk güneş sirki...

    Fakat alışıla gelmiş hayvanları eğitip saldıkları çocukları güldürdükleri bir sirk değil... hayvansız sirk hatta... büyük bir organizasyon muazzam bir prodüksiyon...

    Öyleki birçok gösteriden oluşuyor kendileri, dünyada sabit birkaç nokta haricinde bahsi geçen değişik gösteri toplulukları sürekli dünya ülkelerini gezip gösterilerini sergiliyorlar. Ülkemizede Fiba 2010 dünya basketbol şampiyonası özel gösterileri (6 dak.) haricinde ilkkez geliyorlar.. Her gösteri biletleri aylar önce biletleri tükenen dvdleri müzik albümleri ciddi satış adetlerine ulaşan çok özel bir sirk...

    Youtube vs ortamlardan videolarını izleyin... Sadece izleyin anlatamadıklarımı o zaman anlarsınız... Bu arada bir bilgi daha müzikleri canlıdır öyle sistemden çalmıyolar arkada gösteri anında orkestrasıyla vokalleri ile gerçek bir konser veriyorlar.... İzleyin izlettirin..

    Bu arada Aralık ayı içerisinde İstanbulda müzisyen seçimi sözkonusuymuş..

    Casting | Casting | Cirque du Soleil










    Konu ermanatasoy tarafından (27.January.2011 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •