Sevgili Mehmet Ali, sorunun nedeninde Nihat beyin ilk gerekçesinin önemli payı olduğunu düşünüyorum. Temel konuları öğrendik. Geriye deneyimlerimizi paylaşmak kaldı. Fotoğrafı çekme evresini geçip, seçme evresine geldiğimizde de seçtiklerimizi 500px ve flickr gibi portallarda paylaşmayı tercih ediyoruz.

Canonturk halen fotoğraf üzerine hemen her konuda en önemli bilgi arşivi fonksiyonunu sürdürüyor. O nedenle de vazgeçemiyoruz. Fotoğrafa dair bir konu arattığımda Google hemen daima Canonturk ten link veriyor. Ben spesifik olarak Nikon konusunda Google da bir bilgi arattığımda ise hemen daima Nikonturk e değil, TurkNikon a yönlendiriliyorum. Bilgi kaynağı odak noktamız oluyor.

Öte yandan sosyla fonksiyonumuz giderek artan dozda sürüyor. Geçtiğimiz günlerde batı Karadeniz turuna çıkacağımı duyurduğumda Mecnun arkadaşımın davetini aldım. Buluştuk, sohbet ettik. Görüşlerini, yardımlarını aldım, mutlu oldum. Bu ailenin parçası olmak güzel. (sen de beni Kayseri de ağarlayacaksın değil mi, yan çizmek yok!).