Alıntı Peleringa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet kesinlikle, kartopu oynamaya çok daha fazla uyumlu eldivenler mevcut, MacWet' in en önemli özelliği kullanıcının elini ikinci bir ten gibi sarması ve bir süre sonra kendini unutturması, tüm tasarımı ve hammadde seçimi buna göre oluşturulmuştur, burada ana unsur, ürünün pek çok aktiviteyle uyumlu olması ve bu aktiviteleri yaparken size zorluk çıkartmaması. Nanoteknoloji(çok küçük parçaların birbiriyle bağ oluşturması) ile üretilmiş kumaşının temelde iki özelliği var: A-) Kendi kalınlığındaki diğer kumaşlara göre ısıl direncinin yüksek olması B-) Islandığında kayma yapmaması. MacWet eldivenlerin termal direnci arttırılabilir ancak o zaman kalınlığının da artması gerekir ama bu MacWet'in temel iddiasını yani ikinci bir ten hissi ve kullanım kolaylığı vermesini zedeleyebilir, mevcut haliyle ürünün optimum bir konfor sağladığını düşünüyoruz ancak MacWet sürekli kendini geliştirmeye çalışıyor ve bu yüzden sizlerin yorumları ve beklentileri bunun başarmamızda çok çok önemli.

Rica etsem sayın @sebastian vaktiniz olduğunda bahsettiğiniz dikiş bölgesinin resmini bana mail atar mısınız? export@extra-textile.com
Barış Bey merhaba.

Bahsettiğimiz dikiş sıkıntısı şu;


Bu parmağı tersdüz ettiğimizde iç tarafta üst su geçirmeyen kumaş ile avuç içindeki kaymaz yüzeyi olan kumaşın birleşme noktası.
Ben şahsen parmak boyunca uzanan dikişten rahatsız olmuyorum hatta oralarda dikiş olduğunu tersdüz edince gördüm
Tam parmağın uç noktasında dikişte bir toparlanma durumu var. Bu ince iş yaparken mesela telefonda yazı yazarken yada ne bileyim ayakkabının bağcığını deliğinden geçirmeye çalışırken falan o en uçta deri ile eldiven arasında o katlanmış kurmaşlar girdiğinden %100 verim alınamıyor.
Çok mu kötü? Değil yani genel anlamda kullanıma engel değil ama olmasaymış iyiymiş.