Ayni mesaji her sene sadece yili degistirerek yayinliyorum. Ve yayinlamaya devam edecegim. Hep icim aciyarak, hep olenlere bas sagligi dileyerek. Hep insan hayati bu kadar ucuz olmamali diyerek ve diyemedigim bogazima takilan bir cok sey ile yutkunamayarak...

Bir kac saat evvel 17 Agustos 2014'u gostermeye basladi takvimler Turkiye'de Peki uzerinden 10 yildan fazla zaman gecen, olayi kimler hatirliyor, daha da onemlisi bunca zaman gecmesine karsin ne gibi onlemler alindi?

1999 yili 17 Agustos saat 03:02'de binlerce insani uykusunda yakalayan felaketten sonra acaba kac kisi, kac yonetici gercekten bu felaketin bir daha olmamasi icin bir harekette bulundu?

Alinan yetersiz onlemler sonunda bir dahaki buyuk depremde olecek olanlarin sorumlulugu hangi yoneticilere ait olacak? Yoksa Takdiri Ilahi diyip gene basimizi kuma mi gomecegiz?

Kimsede yanlis anlamasin ne AKP lisini ne CHP lisini sucluyorum. Bu sorumluluk bugun belediyede imar planina onay imzasi basma yetkisine sahip yoneticiden, Insaati denetleyenlere kadar, oradan bu ulkenin yasama organlarina, ve yasalarin uygulanmadigi takdirde cezai yaptirim uygulayan yargi organlarina kadar Herkesindir.

Hangi ideolojiden olursa olsun once insan olma, insanin yasama hakkina saygi duyma gibi etik degerleri "para"nin ve cikarin gerisine atan tum zihniyetlerindir bu sorumluluk.

1999 Yili 17 Agustos'undan sonra sikca Televisyonlarimizda duydugumuz, belleklerimize kazinan bir soru vardi... Simdi gene soruyorum...

" SESIMI DUYAN VAR MI? "

Saygilar.