Sonbahar manzarasını kaçırdınız gibi. Ekim-kasım ayları her rengin olduğu aylar. Şimdi yapraklar döküldü çoğunun.
haftaiçi normal giriş 5 öğrenci 2.5 haftasonu normal 10 öğrenci 5 tripod sokulmuyor(sokanlar var ama tavsiye etmem) kapı girişinde çekim ücretleri de yazıyor. Düğün 250 civarı profesyonel çekimler daha fazla.

gidiş beşiktaştan sahilden ve hacıosman metrodan sonra 42HM(olması lazım) otobüsleri ile 250 metre yakınında bırakıyor. Tek giriş kapısı var ve içeride dolaşmak yaklaşık 6 saat her yeri fotoğraflayarak giderseniz.

herhangibir büfe vb yer yok. yiğeceğinizi yanınızda getirmeniz gerek. İçeride mangal yakmak yasak.

son olarak gittiğiniz yerin sonu yok. belirli yerlerde daha ilerisi arboretum arazisi dışındadır diye yazıyor. kaybolma ihtimali belki yoktur ama zorlamamak gerek. Tuvaletleri yeni yapıldı sayılır var.
içeriye girerken harita almayı unutmayın.


Kar için ise şunu söyleyeyim. pazar günü ve cumartesi için kar yağışı gösteriyor. Çok soğuk olacaktır. Hazırlıklı olun. Spor ayakkabı dışında trekking ayakkabılarından falan giymenizi tavsiye ederim. Yanınızda ve çantanızda su ve en azından iki simit ve biraz da çikolata varsa iyi olur. Tok tutması açısından.