Arkadaşlar Merhaba ;
Forumda araştırma yaptım ancak bu iki ürün üzerine herhangi bir başlık açılmamış,gözümden kaçmışsa başlık silinebilir.

Basit photosop işlemleri,office programları üzerinde çalışabileceğim,pdf dosya açabileceğim bir tablet arayışı içerisindeyim.

10'larca yorum ve video izledim ama takdir edersiniz ki genelde inceleme siteleri biraz yanlı geliyor,bazı sitelerde ki incelemerde sonuçlar bariz farklı
olabiliyor..

Modellerden ilki ; Asus TF701T Tablet + Dock
Başlıca Özellikleri ; Transformer Pad TF701T modelinde 10.1 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte LCD ekran, 1.9GHz saat hızında çalışan Tegra 4 yongaseti, 2GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, microSD desteği, 5MP çözünürlükte arka kamera şeklinde özellikler bulunuyor. Birde USB 3.0 Pil ömrüde Dock ile beraber ortalama 12 - 16 saat arası...


Diğeri ; Ipad Air 16GB Wi-Fi


Başlıca Özellikleri ; Apple Ipad Air modelinde 9.7 inçlik 2048 x 1536 çözünürlük, A7 işlemci, 1GB Ram 16 GB, Pil ömrü 10 saat olarak söyleniyor.


Telefonda Android sonrası Ios 'e geçince inanılmaz bir rahatlık ve tutarlılık hissettim ama iş tablet olunca ve işin ucunda Word, Excel ve Powerpoint kullanmaya dayanınca fikirlerinizi almak istedim, Asus'un artıları 32 GB depolama ve arttıralabilir olması usb 3.0 olması, Ipad 'in ise en büyük artısı Apple olması tabletin stabil çalışması.. Bu iki ürün grubunda Word ve Excel kullanan var mıdır. Photoshop için en ideali hangisidir.

Teşekkürler