Merhabalar dostlar...

Son zamanlarda sürekli olarak duyuyoruz,okuyoruz; "kimlikler ve ehliyetler yenilenecek" diye fakat kimsede ne kesin tarih ne de belli bir netlik var. Bu konuda bir fikri veya bilgisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Şuan kullandığım kimliğime kan grubumu işletip, fotoğrafımı değiştirmek istiyorum. Çok acil ihtiyaçlar değil çünkü kan grubu kartım zaten var ama yine de kimliğimde bulunsun istiyorum,aynı şekilde fotoğrafımda yenilenmeli. Sizce yeni kimlikleri beklemeli miyim yoksa yaptırmalı mıyım bu işlemleri.

Yine aynı şekilde ehliyet sınavlarını 2011 yılının 11. ayında verdim fakat henüz ehliyetimi almadım. Lazım olmadığı için ve herhangi bir teslim alma süresi olmadığı için (Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin) acele etmedim ve bu yeni ehliyet söylentisi çıkınca bekleyeyim ondan alırım düşüncesindeydim fakat bu konu hakkında da net bilgi olmadığı için danışayım dedim sizlere... Ne yapayım gidip alayım mı ehliyeti yoksa onu da bekleyeyim mi ? (Aracım olmadığı için ve okuyor olduğum için acelesi yok açıkçası)