Sevgili arkadaşlar..
Çok sevdiğim candostum Rodi 'yi saçma sapan bir kaza sonucu kaybettik...
Ailecek yıkılmış durumdayız, gözümüze uyku girmiyor günlerdir. Üstelik babam kalp damar hastası. O kendini çok yıpratıyor ve bu yüzden de sürekli diken üstündeyim.
Kaybettiğiniz bir şeyin boşluğunu ona tıpatıp benzeyen başka bir şey ile doldurursunuz ya hani; bizim de durumumuz aynen böyle..
Çok acilen yavru (4-5 aylık) Rottweiler cinsi bir köpek gerekiyor. Hayvanların PETSHOP 'lardan alınmasına karşıyım ama artık uzun süredir barınaklara da sormama rağmen bulamadığım için ona da bakmaya başladım. Barınaklarda yok hiç yavru Rott. Olanlar hep 8 yaşında, 5 yaşında filan. Sahipleri getirip bırakmış. Bir Rott için tehlikeli bir sahiplenme yaşı. Psikolojilerinin ne durumda olduğunu bilemeyiz. Üstelik barınağa bırakılmış bir can ise hiç bilemeyiz. Terkedilmenin acısı psikolojilerini çok etkiliyor. 45 günden evvel, yani sütten kesilmeden evvel annesinden ayrılan, Dost ' u ve Düşman ' ı annesinden öğrenmeyen bir hayvanı sahiplenmek çok büyük risk. Hele ki bu bir Rott ise aman aman!.. Şimdiye kadar öğrendiğim kadarıyla Rott 5-6 aydan sonra eğer gerekli itaat eğitimi verilmediyse sahibine aşık, geri kalanları ise genelde tehlike olarak gören bir cins. O yüzden yavruyken alıp yetiştirmek en sağlıklısı.

Lütfen yardımcı olun.. Çevresinde olan .. Bilen... Satan birileri .. Lütfen ...

0533 349 11 11