Merhaba;

Öncelikle size kendimi tanıtayım. İsmim Emre Aksoy, FotoKritik.com’un proje yöneticisiyim.

Sitemizde son 1 senedir gerçekleştirdiğimiz değişiklikler hakkında bu şekilde düşünüyor olmanız beni çok üzdü açıkçası. FotoKritik.com olarak günün internet standartlarına uygun, kullanması kolay ve keyifli bir fotoğrafçılık sitesi olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu süreçte sizin gibi eski kullanıcılarımızın fikir ve düşüncelerini dinlemeyi de ilke edindik. Bu nedenle sitede ne gibi yenilikler ve değişiklikler görmek istediğinizi bize dilediğiniz zaman bildirebilirsiniz.

Sitemizin yeni haline bir şans daha vermeniz için 1 aylık pro üyeliği size ben hediye ediyorum. Bu süre boyunca sizden ricam siteyi ön yargısız olarak bir defa daha inceleyip, nasıl geliştirebileceğimiz konusunda bize maddeler çıkartmanız.

Başka yardımcı olabileceğim bir konu olursa benimle bu e-mail adresi üzerinden, ya da aşağıdaki iletişim bilgilerimden dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

İyi günler dilerim.


Dün kü yazdığım maile karşılık gelen cevap gayet yapıcı, bu olgunlukla karşılayacaklarını beklemiyordum açıkçası, tebrik ettim..