CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree1Likes

Konu: sürprizim - öneri

Konulanmış Görüntüleme

  1. #1
    orcns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Orçun
    Makina:
    Canon 1100D
    Üyelik tarihi
    25.January.2012
    Nereden
    İzmir
    Mesajlar
    44

    Standart sürprizim - öneri

    Merhaba arkadaşlar,

    Ben bir site yaptım. sitemin amacı Ali, Ahmet, Fatma sevgilisine sürpriz yapmak istiyor fakat ne yapıcak ?? bu kafalarda hep soru işaretidir. Değişik birşey olsun, güzel olsun, ucuz olsun... Bir platform oluşturayım dedim, daha önce sürpriz yapanlar gelsinler siteye sürprizlerini yazsınlar ve arayanlar da bu sürprizleri ordan okusunlar ve en uygun olanı sevgilisine yapsınlar. Sürprizler direk alınıp yapılabilir fakat sürpriz kişiye özel olduğu için biraz kendinizden birşeyler katarak yapacaksınız tabiki. bir okuyunca forum tarzında duruyor fakat forum da değil. Forum-Blog arasında sıkışmış birşey, daha yenilikçi forum-blog diyelim. sizden istediğim daha önceden yaptığınız veya size yapılan sürprizleriniz varsa yazabilirseniz yazmanız veya bak şurasını şöyle yapsan daha iyi olur, burasını kaldır gibisinden tavsiyeler.

    Görünüm olarak daha tam otutturmuş değilim, renkleri birçok kez değiştiriyorum fakat daha tam rengini bulamadım. ondan sonra ki amacım ise fontları düzeltmek. Bu konulardaki tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

    Sürprizim.net sitem bu. Dediğim gibi yazılarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. çok teşekkürler.

    -Forum kurallarına baktım ve kar güdmeyen bir websitesi olduğu için bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Eğer öyleyse de silerseniz sevinirim.


    ekleme:
    arkadaşlar şu sürpriz benim çok hoşuma gitti. ben de sevgilime yaptım. sadece özel günlerde değil, normal günlerde de sevgilinizi sürprizleyin ayrıca yapması da çok zor değil. sevgilisi olan arkadaşların dikkatine

    Mesajınız Var !! sürprizi | surprizim.net


    ayrıca fotoğrafa ilgili olan biri olarak şu sürprizi sevgilime yaptım çok beğendi, çantasında taşıdı ilk zamanlarda biraz daha uğraştırıcı fakat fotoğrafla uğraşmayı sevdiğim için yorulduğumu anlamadım bile.

    Hareketli Fotoğraf | surprizim.net











    Konu orcns tarafından (11.November.2012 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
    yldry8 likes this.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •