boyabadanaci Nickli Üyeden Alıntı (104) Canon EOS 5D MKII + Sigma 15mm f/2.8 EX DG FE Abi emeğine sağlık. Çok lezzetli bir fotoğraf. Nedense fotoğrafa bakarken başım ağrımaya başlıyor :/
Canon EOS 6D - 24 105 L | Sedona 720 | Siemens NX To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Hasan Naci Nickli Üyeden Alıntı 105 muazzam güzellikte. Tam benim tarzım. Keyifle baktığım fotoğraflardan birisi oldu. Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Hasan daha o fotoğrafı çekmedim beah.... DreamTheater Nickli Üyeden Alıntı Abi emeğine sağlık. Çok lezzetli bir fotoğraf. Nedense fotoğrafa bakarken başım ağrımaya başlıyor :/ Mustafa, baş ağrısı mı...? Niye ki şimdi..?
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları