Alıntı 154258302 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam Aydın, içimden bir ses eleştiri istiyorsun diyor =)
Son yüklemiş olduğun fotoğraflardaki mekan ve ışık çok güzel aslında, modelinde poz vermeye alışıyor gibi, o mekanda iyi brenizer giderdi bence.
89 da modellin koltukaltı kısmından koluna uzanan çizgiler var, vücut yapısı ile alakalı olabilir ama bu kısmı düzenlemeliydin.
90 numarada modelin yüzünde çok fazla oynama var gibi
88-89 dakine benzer baloncukların en azından bir kısmının daha net oluğu bir iki deneme daha yapmalısın bence.
Son olarak arka planda yerlerdeki beyazlıklar sanırım çöp, bunları fotoğrafı düzenlerken temizlemeliydin, göze batıyor.
Gönül isterdi ki o çöpler hiç olmasın.
Birde imzanın hep büyüklüğünden şikayet edilir ama senin imza da çok mu küçük acaba!? Sanki bir tık büyük olsa daha mı iyi olurdu!?
Selamlar...
Evetttt eleştiri istiyorum öncelikle çok teşekkür ederim eleştirin için. Ortam çok güzel aslında ama ne yazık ki mahvetmisler ortam ışığı çok güzel alıyor gölün üstünden çok hoş bir arka plan yaratıyor ama su çöpler mahvediyor ortamı. Gönül isterdi ki photoshopla değil de onları gerçek hayatta toplayıp temizlemek ama o kadar çok k.. 89. Fotoğrafta çizgi değil onlar saçları tam belli olmuyor ama siz dedikten sonra dikkat ettim de tablette yakınlaştırıp baktım saç kesinlikle. Balonlar netlesince de gözler flu kalıyor o zaman da fotoğraf gözüme hoş gelmiyor bu konuda açıkçası kararsız kaldım. Brenizer aslında çok hoş olur bu mekanda ama ne yazık ki dar açı bir lensim yok 50mm ile de brenizer çok kötü oluyor eleştiriniz için çok teşekkür ederim