Arkadaşlar herkese merhaba, birşeyler yazmadan içim rahat etmeyecek. Öncelikle fotoğrafa sağlam bir adımla başlamamı sağlayan bu forumdaki iyi dostlara ve arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederim.

Aslında bu konuyu açmak yada açmamak adına birkaç kez muallakta kaldım ve her defasında biraz daha erteleme kararı aldım. Bugüm tüm bahaneleri bir yana bırakıp bu satırların devamında yaklaşık iki yıldır kenarında ve kıyısında dolaşıpta bir türlü içine tam anlamıyla dalmadığımı düşündüğüm fotoğraf dünyamı sizlerle paylaşmak istedim.

Paylaşımdan geri durmamın sebebi beğenilme yada beğenilmeme endişesi hiçbir zaman olmadı ve inşallah olmayacaktır ki benim önümde bir set oluşturan fotoğraf adına edindiğim bilgilerin yeterli olup olmadığı, çektiğim yada yaptıklarımın beni bir anlamda tatmin etmeyişiydi. Bir şekilde hep ben kaynaklı bir iki adım geriden izledim olup biteni.

Hayat telaşı içinde sevdiğim bir uğraştan geri kalmanın verdiği mutsuzlukla birlikte tüm telaşlardan kurtulamasamda fotoğrafa daha fazla yer açmak anlamında daha kararlı ve daha sağlam adımlarla gitmeyi düşündüm. Bu düşüncemi destekler adımlardan biri bu olsa gerek.

Sözü daha fazla yormadan ve uzatmadan sizleri vizörümle başbaşa bırakıyorum. Saygı ve sevgi ile kalın..

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

11)

12)

13)

14)

15)

16)

17)

18)

19)

20)

21)

22)

23)

24)

25)