Alıntı lewendim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fotoğraflar güzel ama imza da çok güzel.

Umudumuz şaban filmi. Demirel dokundurması.

Elinize sağlık.
Teşekkür ederim

Alıntı goktugozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlginç bi fotoğraf gözünüz olduğunu düşünüyorum açıkçası bu ilginçlik kötü manada değil aksine iyi manada PS müdahaleleri vs gibi detaylar için biraz zamana gerek vardır. Aceleci olmayın, aynen devam Ayrıca da tebrikler..
Teşekkürler

Alıntı Heisenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fotoğraflarınız genel itibariyle hoş, 34 ve 37 hoşuma gitti, fakat bazı karelerinizde sığ alan derinliği kompozisyonunuza gitmemiş, örneğin 8. fotoğrafınızda şahsen ben olsam diyaframı iyice kısardım, daha fazla alan derinliği elde etmek isterdim, her tarafı net olurdu bu daha iyi giderdi, çünkü bu karede özellikle net alınacak bir obje yok, her yer aynı. Ellerinize sağlık, devam..
Teşekkür ederim.

Alıntı Thepisode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açıkcası umutsuzca gezinirken ilgimi bu denli çekecek fotoğrafla karşılaşacağımı sanmıyordum. Sabahattin Ali'nin "Kürk mantolu madonna" kitabındaki portreye takılır gibi takıldım. Devamını getirmeniz temennisiyle..

Ayrıca söylemem gerekir ki bir fotoğraf yada portfolyo hakkında yorum yaparken hep kendime şunu sormadan edemedim. Ben fotoğrafın neresindeydim ve ne biliyordum ki yorum yapabiliyordum. Durum bundan ibaret. Esen kalın.
Çok teşekkür ederim

Alıntı ekoiko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teknik açıdan söylenebilecek pek çok şey olabilir fakat ben işin o kısmında değilim. Fotoğraflarınızın büyük bir kısmından hoşlandım. Bence sizde her fotoğrafçınız ihtiyacı ışık fazlasıyla var. Tebrikler ve aynen devam..
Teşekkürler


38-
39-
40-
41-
42-