Alıntı mlhplt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mecnun bey çok teşekkürler ilk denemede aldığım tecrübeye göre şunlar çok önemli:

1- Görüntüleme yaptığınız tablet/telefon her ne ise inanılmaz şekilde bir gölgeleme yapmak lazım yoksa ekrandan hiçbir şey gözükmüyor.
2- Drone'um var öyle uçurayım bir şeyler çekerim demek çok komik oluyormuş zira kurgu yapmadan (nereden kaldırayım nereye uçsun nasıl bir rota çizsin kamera açısı değişsin mi vs) çekimler yine hiçbir şeye benzemiyor.
3- Video işlemek fotoğraf işlemekten çok daha karmaşık ve raw çeken bir kamera değilse (ki benimki değil) bazı şeylerin geri dönüşü yok

1-2 hafta içerisinde doğal bir parkurda yine çekim yapmayı planlıyorum. Bu haftasonu da bir çiftin çekiminde kısa da olsa kullanacağım sonuçları yine paylaşırım tabi hüsran olmazsa
Öncelikle rica ederim. Evet kesinlikle katılıyorum; kurgusuz-plansız çıkılan bir çekim deneme yanılmadan öteye gidemez maalesef. Tüm hazırlıkları ve planları kontrol ettikten sonra yapılmalı hele ki drone çekimi çok daha değişik bir iş. Elinizde olan bir cihaz değil ne de olsa her ne kadar kumandayla kontrol etseniz bile.. Çevreyi, hava koşullarını cihazın özelliklerini iyice gözden geçirmek gerek. Kazasız-belasız güzel uçuşlar dilerim.