CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree1Likes

Konu: HDSLR Makinelerde VIDEO cekiminde ISO Secimi

Konulanmış Görüntüleme

  1. #25
    muratcangokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Muratcan Gökçe
    Makina:
    Fotograf makinasi su anda yok. Kamera olarak Blackmagic Cinema Camera / MFT mount.
    Üyelik tarihi
    23.October.2011
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    179

    Standart

    bu en uygun iso değerinin 160 ve katları olması meselesi native iso olarak adlandırılır diye başlarken fraktalinda'nın açıkladığını gördüm.

    arri alexa'da da native iso 800'dür örneğin. çekimlerde dit'ler asa'nın 800'de tutulmasını tavsiye eder. altı için sorun yoktur fakat üstünde noise başlar.

    beyaz ayarını da her zaman elinizle kelvin değerini seçerek yapmak en iyisi, presetler olsun ama videoda her şeyin kontrolü sizde olmalı.

    ayrıca aydınlatma iyileştiricinin kapalı tutulması da kamera hareketi veya nesne hareketinde görüntüde ufak da olsa bir poz değişimi hissi yaşatabilmesi ihtimalidir.










    Konu muratcangokce tarafından (15.January.2012 Saat 05:46 ) değiştirilmiştir.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •