Arkadaşlar, uzun süredir senaryosu üzerinde çalıştığım kısa film üçlememi kritik bir kararla tek uzun metraj projeye dönüştürdüm. Bu piyasada, tanınan, sayılan isimlerden aldığım olumlu tepkiler sayesinde cesaretimi toplayıp son viraja girdim.

Eğer elimdeki takvime uyabilirsem, mart ayı sonunda set başı yapıp, ağustos ayının sonuna doğru çekimleri tamamlamayı düşünüyorum.

Siz değerli arkadaşlarımdan ricam, gerek teknik konularda, gerekse mental konularda bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi esirgememeniz.

Üst görselde de belirttiğim gibi, set arkadaşları ve amatör oyuncular arıyorum. Çekimlerin büyük kısmı Bartın ve Amasra'da, final bölümü ise Şile'de çekilecek. Tamamen gönüllülük esasına göre yapacağım işte ne bir maddi menfaatim olacak, ne de maddi menfaat dağıtacağım. Eğer filmden maddi gelir elde edebilirsek, bu geliri ortak belirleyeceğimiz yardım kurumlarına bağışlamak istiyorum. Hiç bir ticari kaygı duymadan, istediğim gibi bir film çekip, söylemek istediklerimi hiç çekinmeden söylemek istiyorum. Set programı hakkındaki detaylı bilgileri ilgilenen arkadaşlarla paylaşabilirim, önerilerini dinleyebilirim.

Küçük bir şehirde böylesine bir işe kalkışmak hakikaten büyük delilik... Ama benim de söyleyeceklerim var ve bunları daha fazla içimde tutamıyorum.

Bugüne gelmem için direkt veya dolaylı emeği olan herkese ve kendimi gerçekten kendim gibi hissettiğim tek ortam olan Canonturk.com ailesine sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.

Mete ALDIRAKLI.