Alıntı aden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sanırım diğer soruda sorulmak istenen soru fotoğrafların video haline nasıl getirildiği ve nasıl işlendiği

çektiğiniz fotoğrafların üzerinde oynamalar yapmak isterseniz ve binlerce fotoğraf sizi korkutuyor ise lightroomla bunu çok rahat yapabilirsiniz How to do Time-Lapse Photography on Vimeo
Arslan bey açıklamalar için teşekkürler,
yalnız 2. sorumda fotoğraftan video nasıl yapılırı kastetmiyor ve onu biliyorum.. 2. soruda sorduğum videodan time lapse yapılırkenki kare silmeleri, sonuçta sn de 50 kare bir video çektiğimde bun videomu time lapse yaptığımda sonuçta yine saniyede 24 kare veyahut 50 kare gibi bir değerlerde bir video yapacağım değil mi? öyle sanıyorum. yani hızlandırılma işleminde ilk videodaki karelerimin hepsi yine son videoda yer almayacak yani saniyede bin tane kare olmayacak.. işte bunun üzerine sordum, videodan time lapse yapan program hangi aralıklarla kaç kare siliyor?

Ben daha çok stopmotion çalışmıştım, şatır konusunda biraz pimpirikli olduğumdan öyle 10-20 sn lik bir video elde etmek için 500 kare harcamak işime gelmemişti pek.. ancak artık 450d makinem yedeğe çıktığı için, önümde pek engel kalmadı..