teşekkürler cevapladığın için fakat kasteddiğim şey fotoğraf çekilirken yapılan ISO ayarları felan değildi.
normal çekimde değilken menüye girip te oradan birçok özelliği ayarladağın menüden bahsediyorum
Yazdırılabilir Görünüm
Ozuma cok tesekkur ediyorum cevabın için. 70-200 ile 70-300 arasında cok mu fark var? bide tamronu mu sigmayı mı önerirsiniz?
Hımm peki 55-250 yi düşünüyorum o halde. Peki alacağım ikinci el lenslerde ilk neye dikkat etmeliyim? Bana önerileriniz neler bu konu hakkında?
Kozmetik durumuna, optiklerindeki temizliiğine (toz, çizik varmı gibisinden) ve istediğiniz yere netleme durumlarına bakabilirsiniz.
Tesekkür ederim. Sanırım lensi makinama taktığım zaman deneme cekimleri yaparak cok rahat anlayabilirim bu durumu.
İyi ışık koşullarında ve yüksek enstantanede lenslerin çoğu zaafı hemen anlaşılamıyabiliyor.. Uzun pozlama, ters ışık - yarı ters ışık gibi farklı çekimlerle denemenizi öneririm. Bunun yanında bir büyüteç yardımıyla doğrudan camların içine hem ön kısımdan hem bayonet kısmındaki arka merceğe güzelce bakın. Toz, çizik bilhassa mantar olmamasına dikkat edin..
Arkadaşlar 55-250 IS I v 55-250 IS II arasında bir fark II tercihi yapacak kadar büyük bir fark mıdır ? Yoksa hemen hemen nerdeyse aynı mıdır ?
Kalite olarak aynı diyebiliriz.
broken00 verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ediyorum..
Selamlar. Ben sırf makinenin ergonomisi biraz daha artsın diye grip takmayı düşünüyorum. Yani aslında batarya peşinde değilim. Sizce ele oturması, makineye hakim olma artar mı?
yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. makinem d550. error 80 yazılır çeke bilmirem şekil. kart çıkardım formatladım. batareya çıkardım taktım. düzelmedi. başka kart takmışdım onda da hata yazıyor. lütfen bana yardım edin :( ne yapmam gerek
Merhabalar 550d makinem var 18-135 lens bakyorum bazi lensler stm degil
Benim gibi acemi icin fark eder mi acaba