İlgilenen herkese teşekkürler
1 aydır sırf 8.67 GB video indirmişim 60D, 550D ve A55 hakkında bilgi sahibi olabilmek için.Örnek göstereceğiniz videoların çoğunu izlemişimdir (vimeo,youtube ve digitalrev.com gibi özel siteler dahil.).A33 ü inceledim.AF olayını çok kullanmayacak olsam da oyuncak gibi oynadım açıkcası çok zevkliydi. Hem çok başarılı hem de çok ama çok hızlıydı.
550D nin tek eksik yönü olarak 3.7 fps gibi düşük seri çekim hızı ve AF'i görüyorum. AF, çok fazla kullanacağım bir özellik değil ama bizimkilerin de çekim yapabilmesi için gerekli.

Lens olayı ise Sony açısından sorun. İstediğim lensi bulsam bile fiyat farkı oluyor.Ki bulsam bile diyorum.10fps çok iyi bir hız, ayrıca panoramik çekim özelliği de gayet hoşuma gitti.Oldukça başarılı.

2makineyi de 18-55 kit lens ile inceledim. Canon gerçekçilik bakımından daha önde.Renk tonları daha güzel.Sony ise 10 fps lik çekim hızı, başarılı panoramik çekim ve AF ile kafa karıştırıyor.

60D modeli de oldukça hoşuma gitmesine rağmen fiyatının gitgide düşmesi ve 550D modeliyle arasındaki fiyat farkını haketmediği yönündeki düşüncem, 60D modelinden vazgeçmeme sebep oldu.

Bir video kamera alsam. Full HD özelliği olmalı Tv için. Gece çekimlerinde başarılı olmalı.En az 20x Optik Zoom olmalı(15xden sonra elde optik zoom yaparken titreme olacağını anlatamadım). Ne önerirsiniz?

Eğer güzel fotoğraf çekebilen bir Handycami uygun fiyata bulursam 10fps lik seçim hızına karşın 550D 'i satın alacağım.

550D için 18-85 ve 70-300 ile başlamayı düşünüyorum. Yarıyıl tatilinde parise gitme ihtimalim var kısmet olursa.

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum