Alıntı BlackSilver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
portre ve doğum yönünde ilerleyecekseniz hiç tripoda falan bulaşmayın. doğumhaneye zaten ayak altında dolaşacak ekipmanla giremezsiniz sokmazlar da =). portre için de ufak bir stüdyo kurana kadar bence tripod elzem bir malzeme değil hatta kısıtlar sizi farklı açılar denerken. şu anda para harcayacaksanız fotoğrafa giriş ve photoshop kurslarına harcayın illa ekipman diyorsanız da herkesin ağzında olan 50mm 1.8'e bakabilirsiniz sizi tatmin eder.

illa yanımda taşıyabileceğim ufak bir tripodum olsun diyorsanız da gorillapodlara bakın. 1-1.5 sene idare etti beni tam boy bir tripod alana kadar. ucuz çin malı kopyaları çok oluyor ama almadan iyi araştırın derim.

JOBY GorillaPod SLR-Zoom - Portable, flexible tripod for telephoto lens cameras
Bu hafta Canon Görsel Akademi semineriyle başlıyorum derslere.

Mart'ta kursum başlıyor. Önce temel fotoğrafçılık eğitimi, sonra uygulamalı fotoğraf atölyesi ve daha sonra dijital fotoğraf işleme atölyesine katılacağım. Sanırım sizin söylediğiniz photoshop kursunu dijital fotoğraf işlemede öğreneceğim. En sonda alanımı çizmek istediğim kursa katılacağım. Yani doğum fotoğrafçılığı. Şuan 50 mm 1.8 dışında bir şey almayı düşünmüyorum.

Teşekkür ederim yardımlarınıza...