Alýntý acemy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
32gb ve 90mbps ise bence iyi fiyat.
Sandisk 16gb 95mbps sd kart 145-150 TL idi taa 6 ay önce, þu an nedir durum bilmiyorum, 32 gb için fiyat iyi.
De-de-de.. 45mbps bir kart da zaten full hd video + foto'yu ayný anda çekmeye çalýþsanýz, 650d zorlanmýyor veya bir fps düþüklüðü yaþatmýyor, 90 mbps biraz uçuk olmuþ ama ileriye yatýrým diyelim )

Bu arada video ve foto çekimi geçiþlerinde menüler farklýlaþýyor-muþ yeni farkettim , video modunda da flaþ takýnca mikrofon sanýp mikrofon ayarlarýný editledim veya bozdum flaþ üzerinden sanýrým öyle garip bir ses problemi oldu.
100 kere video çekip uðraþýnca az noise'li bir hale getirebildim lakin yine de default mikrofondan memnun olmamaya baþladým. Tonda bzzz gibi olan ses düzelmiyor pek, önceden daha iyiydi sanki.
Rüzgar kesici, noise giderici vs özellikleri açsam da nuh diyor peygamber demiyor
verdiðiniz bilgiler için çok tþk ederim, fakat ilk deneme çekimlerimde 500'e yakýn foto çekmiþim 30-45 dakika arasýnda, yine hýzlý çekmiþim herhalde ki arasýra busy diyordu makine ve beklemem gerekiyordu, acaba aldýðým 90 mbs hýzýndaki sd kart bana mý yeterli gelmiyor, yoksa cok mu abanýyorum acaba?

geçiþleri hatýrlattýðýnýz iyi oldu aslýnda, seri çekim mode'unu açmama raðmen arada bi kendi tekrar tek çekim mode'una geçiyor sanki, sürekli seri çekimi bir türlü bulamadým

video mode'daki özelliklerle pek ilgilenemedim açýkcasý, þimdi video çekerken rüzgar sesi mi olacak yoksa?