Alıntı eos5dmark3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayır anlamadığım bir konu var..

bir yarışma yapılmış ve juri üyeleri ortak bir karar vermiş ki bunun içinde fotoğraf eğitmeni Yusuf Hocamız da mevcut. Halen daha verilen bu kararı eleştiren zihniyeti anlayamıyorum. Biraz mantıklı düşünülürse, gelen fotoğraflar arasından konuyla en örtüşen , teknik olarak ödülü hak eden fotoğrafların bunlar olduğu anlaşılır.

Ayrıca yöneticiler bu başlığı açıp kilitleyebilirlerdi. Fakat yoruma açık bırakmışlar. Normalde hangi yarışmanın sonuçları hakkında yorumlarınızı yapabiliyorsunuz çok merak ediyorum. Sitenin şeffalığı buradan belli..

Forumda bazı kişilerin amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmek ve kendilerinin reklamını yapmak bu açıkca belli oluyor.
bence yeni bi konu açılmalı.dereceye giremeyen arkadaşlar fotoğraflarını bu konuda yayınlamalı.forumdaki her arkadaş katılan fotoğrafları tek tek merak ediyor.bu merakın eleştirici bi zihniyetle ne alakası var bi bağlantı kuramadım yazdıklarınızla.hem eleşirilse ne gibi bi sıkıntı olabilir ki.o zaman sitede fotoğraflarıda eleştirmeyelim sadece bakalım.