yarışmanın öyle bir adı var ki sanki yarışmayı lowepro düzenliyor... görünce şaşırdım zaten baya. Sonra bir baktım sadece ödüller lowepro marka çantalarmış... Lowepro'nun haberi var mı acaba diye merak etmedim değil ama fazla ilgilenmiyorum tabii.

1.fotoğraftaki bölgesel renklendirme olayından artık kusasım geldiği için başka yorum bile yapmak istemiyorum. Sözüm meclisten dışarı.

2.fotoğraf ilk başta "hmm.ehe" gibi tepkiler vermeme yol açtı ama sonra 3.dünya ülkesi olarak ezikliğimiz tekrar aklıma geldi. Anca böyle dedim geçtim.

3.fotoğraf'taki Martı Jonathan Livingston'umuz adeta sonradan yapıştırılmış gibi duruyor ama sonuçta ufacık fotoğraftan bunu anlayamayız. Ben bu fotoğraftaki fikri beğendim.