Alıntı MuratDalfidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha nice başarılara inşallah.. Tebrik ve selamlarımla.
Çok teşekkür ederim Murat Bey, selamlar.


Alıntı lewendim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz eleştirrecek çok şey buluruz. Ama işin aslı duygu galiba.
Çok haklısınız Levent Bey


Alıntı muratyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kategori şampiyonlarınaa baktığımızda anlam veremediğim bir çok eser var. belki yabancı olduğumuz kültürel öğeler var, yada bizimkilerden çok farklı bakış açıları var yaklaşımları var. öğrenececeğiz yavaş yavaş
Ben de aynı şekilde düşünüyorum Murat Bey


Alıntı mkodalak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başarılarınızın devamını dilerim ama dikkatimi çekti sormadan geçmiycem Sony'nin düzenlediği yarışmaya katılıyosunuz ama Makinanız Sony değil (İmzanızdan anladığım) hariçi makinalarla katılımda puan düşmesi oluyomu? ve neden Sony değil?
Çok teşekkür ederim Mehmet Bey. Vefa Bey benden hızlı cevap vermiş oldu :-) ama ben de biraz ekleme yapayım. Bas-çek haricinde ilk fotoğraf makinam bir aynasız Sony NEX5’di. Bir yıl kadar kullandıktan sonra optik vizör, hızlı netleme, lens çeşitliliği vs gibi nedenler ile aynalı DSLR kullanma amacıyla bu makinamı satmıştım. Marka olarak arkadaşlarım ile bilgi-malzeme paylaşım kolaylığı açısından Canon, model olarak da bütçeme uygun 600D seçmiştim. Bu gövdeyi de yine yaklaşık bir yıl kadar kullandıktan sonra epey zamandır istediğim 6D’ye geçiş yaptım. Bu gidişle 2014’de medium formata geçmem lazım ama sanırım gövde değişikliğinde biraz ara versem iyi olacak :-). Sony NEX5’den çok memnundum ve özellikle yeni başlayanlara kesinlikle tavsiye ederim, Nikon’un gövde tasarımında ve kağıt üzerindeki özelliklerine hep hayranlıkla bakarım ama Canon kısmet oldu ve ondan da çok memnunum. Kısacası marka-model olarak şartlar o anda neye uygunsa onu tercih ettim hep.

Sony’nin Yarışması’da ise marka ayrımı yapılmıyor. 2012’de yılın fotoğrafçısı seçilen Mitch Dobrowner de yalnış hatırlamıyorsam 5D Mark-II kullanıyordu. Ama içime kurt düşürdünüz şimdi, kategori birincisi olan samanyolu fotoğrafı bir Sony ile çekilmişse taraflı seçim yapıldı demektir :-)


Alıntı boyabadanaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cemil Beyciğim,
Her açıdan tebrik ediyorum....
Mehmet Bey,
Siz Cemil'in mevcut imzasına bakarak konuşuyorsunuz..
Onda Sony Nex makina da vardı, geçmişte...
Nereden biliyorum, çünkü ben almıştım
Çok teşekkürler Vefa Bey :-)
NEX-5’in keyfi yerindedir inşallah :-)