Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen etkinliğin resmen bugün sonuçları açıklandı. Bu ilk deneyimim oldu ve bu hususta birşeyler yazmak istedim. Kendi açımdan izlenimlerimi ve edindiğim tecrübeyi paylaşmak sizlerin yorumlarını almak istiyorum.

Öncelikle 4 arkadaş bursadan cuma akşamı yola cıktık. Daha önce grubumuzdan sadece bir kişi böyle etkinliklere katılmış ve çeşitli ödüller sergilemeler almıştı. Bizim açımızdan bu bir avantajdı ve arkadaşımız gerek yolculuk öncesi gerek yolculuk esnasında gerekse çekimlerde kısmende olsa yanımızdan ayrılmayarak bize yol gösterdi. Fotoğraf çekmek için bir günümüz vardı. Pazar sabahı 08:00 de fotoğrafları teslim etmeliydik.

Cuma gece 01:00 gibi otele yerleşebildik. Açıkcası anlaşılan otel baya bir kötüydü hemen uyuyup sabah 06:00 gibi sokağa cıktık. Cuma gününden gelenlere göre biraz daha dezavantajlıydık. İlk kez gittiğimiz yerde bir keşif gezisi yaptık saat 08:00 a kadar sonra biraz çekim yapalım derken öğleni bulduk. Artık ayrılma vakti gelmişti cünkü toplu halde çekime devam edemiyorduk. Dağıldık ve tek olarak çekime devam ettik. Şahsen çekimlerimde seçici olup kurula teslim edilecek 5 adet fotoğrafta kendime zorluk cıkarmak istemedim.

Akşam olmak üzereydi ve asıl beklediğimiz vakit gelmişti. Çeşitli kurgular yapıp günü sonlandırmak istiyorduk ama farklı aksilikler peşimizi bırakmadı. Yanımızda kurgu için getirdiğimiz bazı ekipmanlar kayboldu. Ama yinede moralimizi yüksek tutup bir şekilde çekimleri sonlandırdık. Tabi en zoru seçmekmiş. Pazar sabahı 05:00 civarı seçim ve düzenlemeleri bitirdik sabah ezanlarıyla fotoğrafları teslim ettik. Sonra doğru otele uyumaya. Uyandığımızda saat 12:00 gösteriyordu ve artık denize girmemiz için hiçbir engel yoktu.

Deniz sonrası hepimizin telefon kontrolü görülmeye değerdi ve içimizden birinin Aydına ait alan kodu ile bir sabit numaradan aranmıs olması heyecan yarattı. Ödüller verilmişti ama tek bir bilgi alamadık. Yola cıkmak zorundaydık güya pazartesi iş bizi bekliyordu. Kesin bir derece cıkarmıs olmamız bizi sevindirdi her ne kadar sonucu bilmesekte gelen aramayı ona yorduk taki Manisa akhisar civarı bizi arayan numaranın karsı tarafındaki ses burası ev bir yanlışlık olmustur diyene kadar. Tesadüfün bu kadarıydı ama yapacak birşey yoktu.

Bugün resmen sonucları öğrendik. Bana ait bir fotoğrafın arkadaşımın ısrarlarıyla teslim edilmiş bir fotoğrafın sergileme aldıgını öğrendik ama ben şahsen pek sevinemedim cünkü bize göre olmadık fotoğraflar sergilemedeydi. Hangi fotoğrafın ne zaman değerli olacağı bilinmez demişti bursa fotofeste bir ustamız. Galiba haklıydı. İçimizde yeni umutlar kaldıgımız yerden devam. Yaşadıklarımız ve yorucu bir hafta sonunun bana bu denli bir kazanım sağlayacağını hiç düşünmezdim. Umarım inandığım yoldan sapmadan insana ait olmadık olumsuz duygu ve düşüncelere kapılmadan yolumuza devam ederim.

Kısaca özet geçmeye çalıştım. Şimdiden olası yazım hataları için sizlerden özür dilerim. Yarışmaya katıldığım fotoğraflarımı aşağıya ekledim ve yarışmanın sonucunu en alttaki linkte sundum. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi eksik etmezseniz sevinirim. Teşekkürler.

Sergileme alan fotoğrafım ;



Uploaded with ImageShack.us

Katılım Fotoğraflarım ;










Uploaded with ImageShack.us





Fotomaraton Sonuçları ;

https://www.facebook.com/media/set/?...1440367&type=1


HABERLER ___ :: K U F S A D ::














..................