CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

  1. #1
    gisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Gökhan İŞLER
    Makina:
    Canon EOS 5D
    Üyelik tarihi
    05.October.2009
    Nereden
    İstanbul - Küçükçekmece
    Mesajlar
    1,591

    Standart Hirsiz Fotografçı David NATU..

    Lutfen Dikkat
    Arkadaslar asagidaki sahis tescilli bir fotograf hirsizidir. Gercek ismine dair bir cok degisik tahmin olmasina ragmen malesef kesin bir bilgi yoktur. Afise olduktan sonra bu sekilde ortadan kaybolmayi tercih etmistir sadece. Olen kalanda yok yani. Bu haberin internetde bu kadar yayilmasi tamamen sorumsuz gazetecilik ornegi gosteren gazeteler sayesinde olmus ve malesef bu gibi adamlar ile fotografcilik meslegine kara leke surulmustur. Durum oyle vahimdir ki DHA tarfindan gecilen haberde kazaya ait gorseller Amerika - Missouri eyaletinde bir kamyon kazasina ait olup, David Natu'yu hastanede gosteren fotograf ise Baris Akarsu'nun Yogun Bakim projesinden calinmistir. Daha evvel acilan basligin kapatilma ve silinme sebebi bu hirsizin isminin daha fazla yayilmasini istemedigimizdendi. Ancak sanirim bir yanlis anlasilma olmus. Dolayisi ile bu basligi kilitli ancak silmeden birakiyoruz.

    Saygilar
    Aydin Tuna Palabiyikoglu






    David Natu’nun ekibi ve iş arkadaşları tarafından gazetecilere gönderilen açıklamada, "22 Ocak 2012 tarihinde Kolombiya’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve yaklaşık 3 haftadır amansız bir yaşam mücadelesi veren Türk moda fotoğrafçısı David Natu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bizler David Natu ekibi ve iş arkadaşları olarak derin üzüntü içerisindeyiz" denildi.

    Natu’nun başta ailesi olmak üzere tüm Türk toplumuna başsağlığı dilenen açıklamada, David Natu’nun 3 Mart’ta memleketi İzmir’de toprağa verileceği bildirildi.

    İzmir’de doğan ve New York’ta kariyerine devam eden David Natu, internet sitesi "The Top Tens"de Ocak ayında yayımlanan ve internet kullanıcılarının oylarına göre belirlenen "En İyi 10 Fotoğrafçı" listesinin ikinci sırasında yer almıştı.

    Sitenin listesinde David Natu’ya oy verenler, Natu için "En iyi Türk fotoğrafçısı, fotoğrafları son derece yaratıcı ve esin verici, en iyi portre fotoğrafçısı, aynı zamanda son derece iyi bir imaj yaratıcısı" gibi yorumlarda bulunmuşlardı.


    portfolyosundan bazı fotografları;
    David Natu's Portfolio on Talenthouse











    Konu tunapala tarafından (27.February.2012 Saat 05:48 ) değiştirilmiştir.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    Çekilen her fotograf, herkesin kendi portresidir……

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •