CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Uğur Erol
    Makina:
    Man
    Üyelik tarihi
    03.November.2011
    Nereden
    Yalova, Turkey
    Mesajlar
    184

    Standart Yollar , Yolculuklar

    YOLLAR, YOLCULUKLAR

    Yeni yerler görmek, keşfetmek isteği ile başlar yolculuk. Yolluklar yapılır, çantalar hazırlanır.
    Kimi yalnız olmayı sever, kimisi kalabalık. Kimi araba ile düşer yollara, kimi tren, kimisi yürüyerek kat eder yolları...

    Tek ortak nokta yolların gizemi, yolculukların heyecanı olsa da, her insan için farklı bir yol, farklı duraklar, farklı yolculuklar vardır yaşamda.,

    Peki ya sizin yolculuklarınız? Nerelere gider yollarınız, hangi hikayeleri anlatır fotograflarınız?

    Yarışmanın Konusu

    Fotograf Yarışması’nın konusu “Yollar, Yolculuklar” dır. Bu konu dışında yollanan eserlerin katılımı geçerli sayılmayacaktır.

    Kimler Katılabilir?

    Yarışma, seçici kurul üyeleri dışında amatör veya profesyonel tüm fotoğrafçılara açıktır. Daha önce ödül almış veya telif hakkı satın alınmış fotoğraflar yarışmaya katılamaz. Siyah-Beyaz Olabilir mi?
    Yarışmaya katılan fotoğraflar siyah-beyaz veya renkli olabilir. Katılımcının yarışmaya yollayacağı maksimum fotoğraf sayısı 3 olmalıdır (renkli ve siyah-beyaz olabilir). Daha fazla sayıda fotoğraf gönderen yarışmacıların katılımı geçerli sayılmayacaktır.

    Boyutları Ne Olmalı?

    Yarısmaya katılmak için siteye yüklenecek fotoğrafların JPEG formatında ve çözünürlüğü en az 1600X1000 piksel, dosya büyüklüğü ise en fazla 5MB olmalıdır.

    Yarışmaya Nasıl Katılacağım?

    Yarışmacılar eserlerini en geç 2 Nisan 2012, Pazartesi tarihine kadar www.technotoday.com.tr/ford’aveya facebook.com/technotoday ’e JPEG formatında ve çözünürlüğü en az 1600X1000 piksel, dosya büyüklüğü ise en fazla 5MB olarak yüklenmesi gerekmektedir.

    Eserlerin Değerlendirilmesi

    Yarışma şartnamesine uygun olarak hazırlanıp en geç 2 Nisan 2012, Pazartesi tarihine kadar www.technotoday.com.tr’ye yüklenen eserler 5 jüri üyesi tarafından oylanarak ön elemeden geçirilecek. Ön elemeden geçip finale kalan 30 eser, 9 Nisan – 30 Nisan 2012 tarihleri arasında TechnoToday web sitesinden halk oylamasına sunulacak. Halk oylamasından çıkan sonuç 6. juri üyesinin değerlendirmesi gibi
    kabul edilip değerlendirmeye dahil edilecektir.
    Ödüller

    1.’lik Ödülü : 1,500 TL
    2.’lik Ödülü : 1,000 TL
    3.’lük Ödülü : 500 TL
    Ayrıca mansiyona kalan 10 eser sahibine plaket verilecek ve seçilen 30 eser sergilenecektir.
    Yarışma Takvimi

    Yarışmaya en son katılım tarihi : 2 Nisan 2012, Pazartesi
    Jüri değerlendirmesi – Ön eleme : 5-6 Nisan 2012
    Site üzerinden halk oylaması : 9 Nisan – 30 Nisan 2012
    Ödül töreni partisi : 10 Mayıs 2012, Perşembe
    *Sonuçlar www.technotoday.com.tr’den 11 Mayıs 2012 tarihi itibariyle takip edilebilir.

    Jüri Üyeleri

    Ford Fotoğraf Yarışması’nın jurisi fotograf sektörünün yakından tanıdığı deneyimli fotoğraf sanatçılarından oluşmaktadır. Yarısma jurisi beş kişiden oluşacaktır. Şu ana kadar belirlenen juri üyeleri:
    Emre İkizler - Fotoğraf Sanatçısı, PhotoLine Dergisi Yayın Danışmanı
    Akif Çeliker - Fotoğraf Sanatçısı
    Oktay Çolak - Fotoğraf Sanatçısı, Marmara Ünv. Öğretim Görevlisi
    Erol Doğaner - GİFSAD Başkanı-Fotoğraf Sanatçısı
    Ozan Bilgiseren - Fotoğraf Sanatçısı, Mimar Sinan Ünv. Öğretim Görevlisi
    Yarışma Şartnamesi

    1. Yarışmaya katılım ücretsizdir. Yarışma, seçici kurul üyeleri dışında amatör veya profesyonel tüm fotoğrafçılara açıktır.
    2. Fotograf Yarışması’nın konusu olan “Yollar, Yolculuklar”a aykırı fotoğrafların katılımı geçerli sayılmayacaktır.
    3. Her yarışmacı yarışmaya en çok üç fotoğrafla katılabilir. Fotoğraflar siyah-beyaz veya renkli olabilir.
    4. Yarışmanın son katılım tarihi 2 Nisan 2012, Pazartesi’dir. Bu tarihten sonra Güncel Müzik, Fotoğraf, Tasarım, Teknoloji ve İnternet Haberleri sitesine veya facebook.com/technotoday’e eserleri yükleme imkanı verilmeyecektir.
    5. Her aday kendisine ait özgün eserle katılmalıdır.
    6. Yarışmacılar, yükledikleri performansın kendilerine ait olduğunu peşinen kabul eder. Yarışmacılar, aksi iddia ve tespit edilmesi durumunda ortaya çıkabilecek her türlü ihtilafın direkt ve tek muhatabının kendisi olduğunu, Etna’nın veya Ford Otomotiv San. A.Ş.’nin bu konuyla ilgili sorumlu tutulamayacağını beyan, kabul ve taahhüt eder.
    7. Siteye yüklenen fotoğraf jpeg formatında, çözünürlüğü en az 1600X1000 piksel ve büyüklüğü 5MB’ı geçen fotoğraflar yarışma dışı kabul edilir.Eserlerdeki herhangi bir hukiki sorumluluk eseri kendi adına siteye yükleyen katılımcıya aittir.
    8. Çeşitli güvenlik önlemlerine rağmen eserlerin site üzerinden izinsiz alınıp kullanılmasından Etna sorumlu değildir.
    9. Yarışma katılımcıları eserlerini TechnoToday adresine veya facebook.com/technotoday’e yükledikten sonra eserlerini Etna veya yarışmanın ana sponsoru olan Ford Otomotiv San. A.Ş. tarafından takvim, brojür, v.b. gibi basılı metaryallerde, promosyon malzemelerinde bedelsiz kullanımına izin vermiş sayılır.
    10. Çeşitli nedenlerden dolayı Etna’nın, bunu önceden technotoday sitesinde duyurmak kaydıyla, yarışma takviminde değişiklik yapma hakkı saklıdır.
    11. Yarışmaya katılımcıları en az 18 yaşında olmalıdır. Eğer katılımcı 18 yaşın altında ise, ebeveynlerden birinin veya bir haminin yarışmaya katılıma izin verdiğine dair imzası gerekmektedir.
    12. Yarışmaya Etna ve yarışma sponsorları çalışanları ile bunların birinci derece akrabaları katılamazlar. Katılıp ödül kazandıkları takdirde ise bu haktan yararlanamazlar.
    13. Yarışma koşullarına uygun olmayan fotoğraflar oylamadan önce site moderotörü tarafından siteden kaldırılır.
    14. Yarışmaya sunulan fotoğrafın herhangi bir üçüncü kişinin haklarını ihlal ettiği iddiasının ortaya çıkması halinde eseri www.technotoday.com.tr/ford’a yükleyen yarışmacı ilgili Meslek Birliklerine ve kişilere ödenmesi gerekli tüm bedeller de dâhil olacak şekilde her nevi sorumluluğunun kendisinde olduğunu beyan, kabul ve taahhüt eder. Böyle bir durumda, söz konusu hak ihlali iddialarının muhatabı ve ihlallerin sorumlusu tek başına performansı gönderen kişi/grup olacak ve söz konusu iddialardan Etna’yı ayrı tutacak olup, Etna’yı bu sebeplerle doğabilecek her türlü zararını tazmin edeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.












  • #2
    SABIRLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Soner SABIRLI
    Makina:
    Canon EOS 5D MkIII
    Üyelik tarihi
    20.June.2010
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1,040

    Standart

    Alıntı Concers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [h=1][*]Yarışma katılımcıları eserlerini TechnoToday adresine veya facebook.com/technotoday’e yükledikten sonra eserlerini Etna veya yarışmanın ana sponsoru olan Ford Otomotiv San. A.Ş. tarafından takvim, brojür, v.b. gibi basılı metaryallerde, promosyon malzemelerinde bedelsiz kullanımına izin vermiş sayılır.
    Vay be olaya bak, ödüle layık görülen falan değil, fotoyu yükledik mi doğrudan beleşe kullanım hakkı veriyoruz adamlara. Üstelik istedikleri gibi. Aman neyse ki yarışmalara katılacak kadar güzel fotoğraf çekemiyorum...










    Büyüdüm anne yollar büyüdü, büyüdü makineler objektifler büyüdü
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    Zenit 122 --> Nikon FE10 --> Canon EOS 300D -> 20D --> 40D --> 50D --> 7D --> 5DMkIII
    18-55 --> 15-85 --> 70-200 f:4.0 --> 200mm f:2.8 --> 400mm f:5.6 --> 400mm f:2.8 (mi geliyor?)

  • Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •