Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Valencia, Paris, Londra, Viyana, Lizbon, Frankfurt, Münih...
14.11.2011 ile 31.12.2011 tarihleri arasında kampanyaya dahil Panasonic Lumix fotoğraf makinesi ya da video kamera modellerinden birini alanlara, Avrupa şehirlerinden birine** gidiş-dönüş uçak bileti hediye*! Gitmek istediğiniz üç şehir seçeneğini ve yine üç adet size uygun gidiş-dönüş tarihini rezervasyon formuna yazıp gönderin, Avrupa biletiniz kapınıza gelsin!

Renkli yaşamıyla Amsterdam, uçsuz bucaksız sahilleriyle Barselona, Barok mimarisinin en güzel örnekleriyle Viyana, her köşesi eğlence ve tarih dolu Londra, Eiffel Kulesi ile Paris ve daha niceleri... Hepsi sizi bekliyor! Üstelik bu sefer yanınızda tüm güzel anlarınızı kaydedecek yol arkadaşlarınız da var. Yıl sonuna kadar kampanya modellerinden bir Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinesi ya da Panasonic video kamera alın, Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Valencia, Paris, Londra, Viyana, Lizbon, Frankfurt ve Münih şehirlerinden birine gitme şansı yakalayın. Bu sizin maceranız, tadını çıkarın!
** Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Valencia, Paris, Londra, Viyana, Lizbon, Frankfurt, Münih

Nasıl mı? İşte Panasonic ile Avrupa’ya Uçmanın Yolu!
Kampanya kapsamındaki Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinesi ve Panasonic video kamera modellerinden birini aldıysanız,
•Katılım koşullarını okuyun ve kabul edin
•Katılım formunu indirin
•Katılım formundaki anketi doldurun. Katılım formundaki anketi doldurmayan katılımcıların başvurusu kabul edilmeyecektir
•Katılım formunu alışveriş faturanız ve üzerine adresiniz yazılmış, yeterli miktarda pul yapıştırılmış boş bir zarf ile birlikte kampanya adresine postalayın
•Rezervasyon formu adresinize iletildikten sonra gitmek istediğiniz şehirler ve tarihler arasından size uygun 3 seçeneği belirterek eksiksiz olarak doldurun
•Belirttiğiniz tarih ve şehir seçenekleri arasından en uygun seçenek için bedava* gidiş-dönüş uçuş bileti sizin olsun

Hangi modeller?

“Avrupa’ya Bedava* Uçak Bileti!” kampanyası kapsamındaki Panasonic Lumix dijital fotoğraf makineleri

Lumix TZ18
14.1 megapiksel, 16x optik zum, 3.0" LCD ekran, HD formatında video kaydı ve LEICA DC Lensi aynı tasarımda buluşturan bir Lumix TZ ailesi üyesi
Lumix TZ20
Fotoğrafın nerede çekildiğini bilen akıllı makine! LEICA DC Lens, 16x güçlü optik zum, Full HD film kaydı, dokunmatik ekran ve GPS gibi cezbedici özellikleri barındıran seyahat arkadaşınız.
Lumix FZ48
24x optik zum gücüyle dinamik ve yaratıcı çekimler sunan hibrid dijital kompakt fotoğraf makinesi.
Lumix FZ45
El titremesini yok eden, süper zum (24x) ve Leica lensli fotoğraf makinesi.
Lumix FZ100
Hızlı tepki süresiyle Full HD film kaydı ve hem aktif hem de yaratıcı fotoğraflar çekilmesine olanak sağlayarak fark yaratıyor.
Lumix FZ150
Yüksek hız tepkisi, eksiksiz manuel kontrol özellikleri ve güçlü 24x optik zum ile her seviyeden fotoğrafseverin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.
Lumix FT3
12 metreye kadar suya, 2 metreye kadar düşmeye, -10 dereceye kadar donmaya ve toza karşı dayanıklı! Yazın suyun altında yaşanan en güzel anlarınız için ideal bir fotoğraf makinesi.
Lumix LX5
Hollywood kalitesinde film ve fotoğraf! 24 mm’lik Leica DC Vario Summicron Lensi, CCD görüntü işlem motoru ve 10.2 megapiksel çözünürlüğü ile yüksek performansı hedefleyen herkes için ideal!
Lumix GF3
Cebe sığan profesyonel fotoğraf makinesi! Dünya'nın en küçük dahili flaşlı, değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi Lumix GF3 üstün görüntü kalitesi, dokunmatik ekranı, Full HD Film kaydı, zarif, ultra kompakt ve hafif tasarımıyla profesyonel sonuçları tek dokunuşla önünüze getiriyor.
Lumix G3
Elektronik vizörlü, değiştirilebilir lensli sistem fotoğraf makinelerinin en küçük ve en hafifi! 1920 x 1080 Full HD video, serbest açılı LCD dokunmatik ekran, DSLR makinelerin ulaşabildiği kusursuz görüntü kalitesi ve daha ilk dokunuşta mükemmel fotoğraflar...
Lumix GH2
Lumix G Micro Sistem Dijital Fotoğraf Makineleri ailesine mensup Panasonic Lumix GH2 “En İyi Kompakt Sistem Fotoğraf Makinesi Uzmanı” kategorisinde TIPA’nın sahibi! GH2, 0,1 saniyelik otomatik odaklama süresi, sinema kalitesinde film kaydı, 3D lens ve çağın ötesindeki diğer tüm teknolojileri kompakt bir tasarımda buluşturuyor.
Lumix GF2
12.1 megapiksel yüksek hızda Live MOS sensör ve yüksek performanslı Venus Engine FHD özelliklerine sahip olan Lumix GF2 yalnızca fotoğrafta değil Full HD video kaydında da yüksek görüntü kalitesini yakalıyor.

“Avrupa’ya Bedava* Uçak Bileti!” kampanyası kapsamındaki Panasonic video kameralar

Panasonic SD90
SD90, 2D ve 3D 1080p kayıt özelliğiyle şaşırtıcı güzellikte HD görüntüler sunuyor. Ayrıca opsiyonel 3D çevrim lensi sayesinde bir 3D video kameraya dönüşmesi saniyeler alıyor.
Panasonic SD800
3D Ready SD Karta Kayıt yapan 3MOS, 3 Sensör Teknolojisi, Full HD 1080p Progresif Kayıt, LEICA Dicomar Lens, 35mm Geniş Açı Lens, 12x optik zum kompakt bir tasarımda!
Panasonic SD900
Leica Dicomar lens, 3MOS sensör ve Crystal Engine PRO birlikteliğiyle maksimum görüntü kalitesi! Opsiyonel 3D çevrim lensi CLT1 sayesinde üç boyutlu video çekimi de yapabiliyor.
Panasonic TM900
Leica Dicomar lens sayesinde kontrast da çözünürlük de tam kıvamında! Ayrıca yalnızca ekrana dokunarak sabit görüntü kaydedebiliyor, zum yapabiliyor ve menüler arasında gezinebiliyorsunuz.
Panasonic HS900
3D Ready SD Karta ve 220 GB Harddiske Kayıt yapan 3MOS, 3 Sensör Teknolojisi, Full HD 1080p Progressive Kayıt, LEICA Dicomar Lens, 35mm Genis Açı Lens, 12x optik zum, 20x akıllı zum, Power Hybrid O.I.S (Optik Görüntü Sabitleyici), 14.2 MP sabit görüntü...


Ürünler - Lumix Dijital Fotoğraf Makineleri - Genel Bakış - Panasonic, Avrupa?ya uçuruyor! - Panasonic Türkiye