Alıntı gorkemkeser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
soner bey size uydurdunuz demedim. kendi yorumunuz yapmışsınız katılmak zorunda mıyım? ya da sizin yaptığınız fotoğraf okuması kesinlikle doğru olmak zorunda mı? martinn parr bazı fotoğraflarını sevdiğim ama genel olarak çok başarılı bulmadığım biri he içinizden çoğunuz her konuda olduğu gibi tek arguman olarak '' sen kimsin, git daha iyisini çek, sen de magnum fotoğrafçısı ol, onun kadar tanın'' gibi yorumlar yapıyorsunuz. Bu çok saçma geldiği için buna cevap vermiyorum. Cartier-Bresson "Topluma nihilistik bir açıyla bakan, başka bir gezengenden gelen biri dedi bu adam için. detay verelim adam hakkında. Ben genel olarak bir eleştiri getirdim. Senin benim ya da forumdan birinin yüklediği zaman kimse tarafından beğenilmeyecek bir fotoğrafı martin parr magnuma koyabiliyorsa bana göre bir sıkınt ıvar ki bu sadece fotoğraf alanında yok. genel olarak benim zaman zaman kafama taktığım bir konu.

Martin Parr
Yok yahu ben bi tarafimdan uydurdum derken tamamen oz elestiri yapiyordum... Sadece belirli noktalarda bu tur seyler soyemek icin yeterince donanimli olmak zorundayiz diye dusunuyorum.

Ben oncelikle Magnum tarafindan kabul gormus bir fotografa veya fotografciya dogrudan yergi ile bakmak yerine boylesi bir kabule mazhar olduguna gore ne vardir bunda gozu ile bakmayi tercih ettim / ederim. Bu magnumu gozde fazla buyutmek olabilir sizlerin nazarinda ama bir magnum fotografcisi veya editoru olmanin da muhakkak vardir bir altyapisi herhalde..

Neyse ben 'kus fotograflari' basligina donuyorum. Burasi deplasman oldu bana