Alıntı yokyokyok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sinop ceza evine giriste tripodumu almadilar
ama isin ilginc kismi o degil. Bi kere cantamda flash var cantama bakmadilar zarar vereceksem kralini veririm onunla. muzelerde felanda yasak ya tarihi eserlere zarar veriyor..
e arkadas ne kadar dusuncesiz bir sistem. kendimi gectim ya hapishanenin duvarlarinda yazi yazilmamis bir bos tugla yok sen benim tripoduma takiyon ki ceza evinde benim saydigim 6-7 guvenlik gorevlisi vardi bu armutlar ne yapiyor peki fevkalade o hapishane hucrelerine istedigin birisine girsen kimsenin ruhu duymadan her turlu organizsyonu 3 kagidi cevirebilirsin
Haberin birisinde diyordu turkiyenin ozel guvenlikcilerinin sayisi bazi ulkelerin asker sayisini gectigini sanirim dogru

Adamla munakasamizda soyle oldu ne mantikla aliyorsunuz dedim yasak dedi bende iyi madem iyi bak ona 1 maasinla zor alirsin onu dedim cektim girdim iceri ..
Bende guvenlik gorevlisiyim ve bu sekilde konusman cok rahatsiz edici. Evet 1 maasi ile o fotograf makinasini almaz o guvenlik gorevlisi dogru diyorsun. Ama en azindan o maasla ADAM olmasini becerebiliyor. Sen once ADAM ol sonra milleti siniflandir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi