Alıntı demirciler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Murat Bey
ola ki yazarsanız çok memnun olur sizi gönülden desteklerim. Satış yapayım diye makina ucuzlatmak ve bunu elindeki en iyi makinanın özelliklerini kısıtlayarak yapmak kullanıcıyı kollamak anlamında olmamalı. Eğer böyle bir ticari düşünceniz varsa baz modelinizi çıkarır ve alt modellerinde de farklı harfler koyarak kullanıcıya sunarsınız bunu yapmayıp 3-5 ay sonra yeni model altında kırpılmış bir makina kullanıcıyı kandırmaktır en azından ben böyle düşünüyorum.
Makinaların karşılaştırılması konusunda sizinle aynı fikirdeyim FF ayrı APS-C ,orta format ayrı, aynasızlar........ayrı ve kendi guruplarında karşılaştırılmalı yine de bu gurupların fotoğraf kalitelerinin karşılaştırması bir ölçüde yapılabilmeli ; a makinası orta formata yaklaştı yada b makinası APS-C olsada FF in iso başarımına bir adım daha yaklaştı gibi.
Teşekkürler.
Bende ff ye gecerken cok düşündüm mark3 mu alsam diye ama fiyat olarak yüksek bu isten para kazanmadigim icin kisikli 6d yi aldim merkez af odak noktasına hayran kaldim iso cok iyi .
Zamanla hareketli fotigraflara yonelince sirket ici hali saha turnuvalarinda fotoğraf cekmeye basladim sonra ornito işine girince 6d cuvalladi tabiki burda mark3 bile agir kalir bu yuzden 7d mark2 gibi bir makina düşünüyorum.
Canon kullaniciyi cok düşünmüyor hep eksik hep eksik yani sen 2 makina alicaksin diyor.yaptigim kombinasyindaki ozellikler harika olurdu.