Alıntı kizilentari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yoksa prof.makinalari o kadar kallavi yapmazlardi.kucuk makina demek icindeki islemci olsun vs olsun daha kucuk bir alan demek ve bence ileride dogacak teknik problemlemlerin bastan habeecisi.ne kadar buyuk bir alan o kadar isinma vediger etkenlerden arindirilmis mutlu bir kullanici profli bence
Hakan Bey Leicalar'ı, x-pro1'leri falan (inanın teknoloji harikasıdırlar) inceleme imkanınız oldu mu hiç? Boyutları "bana uymuyor, amatör duruyor" denen aletlerin alayından minimal.. "Oyuncakla da çekilir" çok uygun açıklama olmuyor bence.. Aynı işlemciyi, sensörü, temel elemanları, çip setleri kullanan aletlerin gövdeye giydirilen malzemeden kaynaklanan her ayrıtta (en, boy, yükseklik) bir kaç santimlik farklarla, o gövdelerin içine çöp doldurmayıp aynı teknolojiyi monte ediyor Canon..

Görünüş ve boyut "rahat ettiriliyor"dan çok kimi arkadaşlarımızda daha "sükseli" bir makineyle haşır neşir olma merakından ileri geliyor bana kalırsa.. Ömründe off-road'a çıkmamış, altındaki 4x4 çizilir diye mazallah stabilize yola bile kolay kolay girmeyen buna rağmen Paris - Dakar'ı koşmasıyla ünlü araçlara dünyanın parasını bayılan insan sayısı da az değil..

Şunu söyleyeyim "büyük makine tercih ederim, daha iyi hissediyorum" diyeni anlarım. Tercihtir, saygı duyulur. Dediğim gibi kimisi de daha küçük ve kolay taşınıyor diye çeşitli cihazlara dünyanın parasını veriyor aslında hedeflediği imaj kalitesine daha f/p oranı yüksek ve daha hacimli gövdelerle ulaşabilecekken.. Fakat "boyutu büyük, öbürü teknik sorunlara yol açar, kaliteli değil" denirse bu bence yanlış yönlendirmek olur. Selamlar..