Arkadaslar Merhaba;

Uzun zamandir kullandigim fotograf izleme programi ACDSee den ozel bir teklif geldi. Urunun normal fiyati 99 USD Indirimli fiyati normalde 49 vyea 59 usd civarinda oluyor. Bana ulasan link ile su an icin 29 USD ye alinabiliyor. Alindiktan sonra direk internetden indirilip size e-posta ile ulasan sifre vasitasi ile legal olarak kulaniliyor. Paypal veya Kredi karti ile odeyebiliyorsunuz.

29 USD lik fiyat ACDSee nin PRO versiyonu icin.

PRO versiyonu 32bit ve 64 bit icin native RAW destegi sunuyor.
Tum RAW formatlarini okuyor ve cok hizli ve kararli on izleme sagliyor.
ICM profili tanitabiliyorsunuz.
Toplu veya tek tek basit fotograf islemeye (kontrast, crop, level vb) ayarlara izin veriyor. Birden fazla dosyayi ayni boyuta getirip musteriye gondermek icin ideal.
Toplu boyutlandirmaya izin veriyor.
Flickr, Smugmug gibi sitelerle, FTP adreslerine entegre direk upload yapilabiliyor. Arica ACDSee serveri uzerinde 2GB saklama alani veriyor.
HTML, PDF, PPT ve kendi slide show formatinda kayida izin veriyor.
Ses ve video dosyalarini da destekliyor.
Benim acimdan en onemlisi oldukca hizli ve kararli on izleme sunuyor ki ciddi cekimlerden sonra dosya ayirmayi kolaylastiriyor.
Kararli bir program.

Benim calismami oldukca hizlandiran ve kullanimi kolay sahsim adina bir cok yonden kendi kullanim alanimda Lightrooma rakip gorebildigim (lightroomu asla edit icin kullanmiyorum) bir program.

Fİyati bu kadar dusmusken paylasmak istedim.

Arzu edenler asagidaki linki kullanarak programi alabilirler.

http://r.acdsee.com/EvMHH

Not 1: Kampanya normalde ayin 25inde sonlaiordu link hala aktif ama ne kadar daha aktif kalir bilemiyorm.

Not 2: Bu programin yaptiklarinin bir kismini ve/veya bir cogunu yapan ucretsiz bazi yazilimlarda var ancak hizi, kararliligi, reklam olmamasi, bug barindirmamasi ve beni snelerdir hic yari yolda birakmadigi icin tavsiye ediyorum. O yuzden lutfen suda var buda var diye bosuna yazmayin. Piyasadaki programlarin %99 unu sahsen denedim.