Açıkçası kullandığım retouch programı renk geçişlerini bozmadan dokuyu düzleştiriyor. Ama fotoğraf küçük olduğu durumlarda bu işlemi tam da uygulayamıyor.
O yüzden photoshop'a geçmeden önce bolca sırtta benek vardı ve yüz kısmı da (izel çelik ercandaki izel) izel'in suratı gibi felik delik görünüyordu. PS ile yüz ve sırt yani tenin göründüğü tüm kısmı seçtim. Sırt kısmı daha düz olduğu için gaussian blur'u kabul etti ve ortalama ideal bir şekle girdi. Yüz de kısmen girdi ama doku az da olsa kaldı. Daha iyisi olur muydu? Tabiki olurdu. Ama şimdi herkes diyecek bu kadar sürede nasıl yapıyorsun diye. Ortada çok işlem yok ve iş basit. Sadece biraz daha PS bilmek gerek. Sol kulağı sağ eliyle başının üzerinden tutmayı PS bilmemek gibi düşünebilirsiniz. Sol kulağı sol elle tutmak mantıklı olanı.

Crack vs istemeyin. altı üstü windows 7 de bile çalışmayan ve basit bir program. Diğer tüm programlar da muhtemelen işe yarıyordur. Ama bende hali hazırda program varken neden başka bir program aramaya çalışayım.

Not: önceden bu tarz crack isteyenler oldu. Şimdi değil. Ben önceden uyarayım dedim. Bu tarz paylaşımlar yasak.