Bu konu başlıkta da belirtildiği üzere öncesi sonrası fotoğrafların paylaşıldığı bir alan olsun istedim.
Netten bulduğunuz, kendi fotoğraflarınız, arkadaşınızın fotoğrafı, iş amaçlı çekilmiş fotoğraflar vs şeklinde öncesi ve sonrası şeklinde düzenlenerek eklendiği bir başlık olsun.

Ufak kurallar belirleyelim:
1-fotoğraf boyutları forum kurallarını gözeterek boyutlandırınız
2-öncesi-sonrası ya da sonrası öncesi şeklinde görebileceğimiz şekliyle tek layer üzerinde olursa izlenme kolaylaşacaktır.
3-en azından kullanılan programlar ve fırçalar belirtilirse iyi olur
4-Diğer üç kural uygulanmazsa bu demek ki okumayı bilmeyen kişilerin sorunu. Başlığı uzun süre ayakta tutmak üyelerin görevi. Birbirine karıştırıp amacından sapmasına neden olmayalım. Eleştiri olacaktır ama bunu kırıcı olmayan kelimeleri SEÇEREK yaparsak iyi olur.





Evet ilk paylaşımı ben yapayım


Fotoğrafta CPAC pro imaging adlı retouch programını sadece yüzdeki doku için kullandım. ardından "j" ile birazcık çizgileri aldım. Tonlamayı da haliyle PS de yaptım. ctrl+m ile birazcık curves de kontrast verdim. Gözdeki beyaz bölgeye biraz daha fırça ile açtım. Ufak tefek noktalar da temizlendikten sonra yanyana aynı ana layer üzerine öncesi ve sonrası şeklinde ekledim.

CPAC Pro İmaging programı öyle ahım şahım bir program değil ama benim çok işime yarıyor. Öellikle PS ile organize gidildiğinde çok iyi işleri kısa sürede ortaya çıakrabiliyor.

Program için benden crack vs istemeyi düşünmeyin. Net dünyası geniş. İki tıkla ulaşabilirsiniz.