Alıntı hasipcirkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şuan anlaşıldı sanırım. o zaman suan 580ex II alamaya gerek yok 430ex II alınır sonrada 580 ex II alıp bahsedilen sekilde kullanırız. ama canon 7d de de dahili flashsız kullanılmaması biraz garip.
herkese teşekkürler...

Dahili flaş açılıyor evet ama menüden ayarladığınızda sadece kablosuz kullanacağınız flaş'a yardımcı olarak patlıyor. Fotoğrafa bir etkisi olmuyor. Önceleri bana da garip gelmişti. Neden bu tepe flaşı da patlıyor diye. Ama sonra anladım ki istenirse etkisiz eleman olarak kullanılabiliyor

Kablosuz kullanmak için bir flaş daha almanıza gerek yok. Ucuz yollu bir tetikleyici alın istediğiniz flaşı kablosuz kullanın. Ayrıca 430 EX master olarak kullanılamıyor sadece slave olarak kullanılabiliyor Yani 430 Ex alıp 580EXII'yi patlatamazsınız ama tam tersini yaparsınız.

Satış politikası