Aşağıdaki ebay satıcısından YN600EX-RT aldım 188$ fiyata. Ürün 10 günde elime geçti. birkaç deneme çekimi yaptıktan ve aleti çözmeye çalışırken alet aşırı ısınma sinyali vererek kendini kilitledi. Kapatıp, pilleri çıkardım ve cihazı birkaç dakika dinlendirdikten sonra tekrar açtım, daha cihazı açar açmaz makina tekrar aynı şekilde kilitledi...ve bu sorun hiçbirşekilde düzelmedi. Satıcı ile iletişime geçip cihazın arızalı olması nedeniyle geri göndermek istediğimi belirttim, hiç sorun çıkarmadan iade talebimi kabul etti ve paramı eksiksiz iade etti.

items in store on eBay!

Bunun yerine Ne alayım diye düşünürken, Mert Gündoğdu'nun Facebook'ta Pixel Mago incelemesini gördüm, daha sonra Erol Avanoğlu'nun da incelemesi ve olumlu yorumlarından sonra Farklı yabancı sitelerde de incelemeler vs gördükten sonra Pixel Mago almaya karar verdim. Aşağıdaki Aliexpress satıcısında 88$ fiyatla buldum ve Satıcının reytingi de yüksek olunca hiç düşünmeden 2 adet Pixel Mago ve 1 adet de YongNuo 300 Led ışık + Batarya siparişi verdim.
Çin Posta Servisi "Pil-Batarya-Akü" benzeri maddeleri güvenlik nedeniyle taşımayı reddettiği için Işık ve Batarya paketini Singapur Post ile gönderdiler 9 günde elime geçti ve sorunsuz kullanıyorum. Flaşları ise China Post ile gönderdiler, bugün 12 Gün oldu ve gönderiyi takip ettiğimde İstanbul Bakırköy Posta İşleme merkezinden Kayseri Posta işleme merkezine çıkışını görebiliyorum. Muhtemelen Yarın teslim alırım.
Son iki yıldır AliExpress ve Ebay sitelerinden sürekli alışveriş yapıyorum, şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı. Tabii satıcıların reytingleri ve aldığı yorumları herzaman dikkate alırım.

2pcs PIXEL Mago GN65 TTL Master High Speed Sync 1/8000s Flash Speedlite for CANON with Free Gift Original Diffuser-in Flashes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Yongnuo YN300 II YN 300 ll Pro LED Video Light +NP F750 Battery+Charger-in Photographic Lighting from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group