ufak bir yanlış anlaşılma olmuş sanırsam
Bora Bey'in de dediği gibi harici tetikleyicilerle beraber 1/8000 HSS olarak kullanabilirsiniz.
Saygılarımla
ufak bir yanlış anlaşılma olmuş sanırsam
Bora Bey'in de dediği gibi harici tetikleyicilerle beraber 1/8000 HSS olarak kullanabilirsiniz.
Saygılarımla
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Tamam şimdi olduTeşekkürler , Deneme yaptıkça paylaşırım ...
SONY A7 M II Full Frame Aynasız + Helios 44M - 2/58 Manuel Lens
Çok ayrıntılı bilmiyorum ne yaptığımı ama , Pixel mago yu tabiki " slave " moduna aldım ve bir kaç denemeden sonra başardım. Fakat mutlaka makıneyı gormesı lazım flaşın alıgılayıcısının. Sonrası kolay , hemen hemen her açıdan patlıyor . Yalnız mutlaka harici tetikleyiciyide almak lazım bu arada ki dahılı flaşı patlatmadan çalışsın ...
SONY A7 M II Full Frame Aynasız + Helios 44M - 2/58 Manuel Lens
Evet ben de çözdüm olayıFlaşı Slave moduna almak yetmiyormuş! Makineden de flaş kontrolü ayarlarından dahili flaş ayarlarını kablosuz moda almak gerekiyor.
Dahili flaş menüsünde kolay kablosuz ve özel kablosuz olmak üzere iki menü var ve özel kablosuz seçerseniz kablosuz işlevinden sadece harici flaşı seçip patlatmak mümkün olabilir !?
İlk denediğimde dahili flaş patlamamıştı ama sonra ayarları biraz karıştırdım, şu an onu yapamıyorum !!!
Konu sebepsiz tarafından (26.December.2014 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.
Canon EOS 650D | Canon 18-55mm STM | Canon 55-250mm IS II | Canon 50mm 1.8 | Pixel Mago | Viltrox FC210C
arkadaşlar ebaydan güvenilir birinin linkini verebilir misiniz bende getirtmeyi düşünüyorum ama kim güvenilir bilmiyorum
Ayın 20sinde verdiğim 2 siparişim elime ulaştı ama 6sında kargoya verilen flaş hala aynı![]()
Bende bekliyorum aralık 18'de sevk var , bence ocak 2.hafta elime ulaşır diye umuyorum, bu yılbaşı çok ters zamanda denk geldi.![]()
gelmeyen paketlerinizi gidip kesinlikle sorun. postacılar fazla sallamıyorlar adreste yoktur diyip geriye yolluyorlar paketleri.
bi keresinde topkapı maltepe zeytinburnu (hemen avrupa gumruklu paketlere 300 metre ) olan paket karşı yakaya maltepeye gidip yurtdışına geri gitmişti.
Ardından şikayet etmiştim başta ankara istanbul ve zeytinburnu posta dağıtıma sağolsunlar 3 yerden aradılar ama hepsinin yanıtı aynı oldu paket geri gitmiş.
sonrasında satıcıya mail attım dedim aynısından 1 tane daha alayım sen ötekinide yolla (1 ay yalvarmıştı oysa olumsuz yorumu kaldır uzlaşalım diye) kabul etmedi. bilindik bir ebay satıcısıdır kendi mekingstudio
Takip sisteminden görebiliyorum önce istanbul upim e giriş yapıyor bir gün sonra samsun 75. Yıl pim de oluyor ancak bana ilginç gelen 20 aralıktaki sipariş şuan elimde ama 6 aralıkta çinden çıkışı yapılan siparişim hala yurtdışına sevkedildi görünüyor neyse yılbaşı bi geçsin bakalım
Benim 27 $ lık bir ürünüm hala ortalarda yok 23 kasımda sipariş vermiştim. Onay süresi doluyordu 10 gün ek süre aldım bekiyoruz bakalım yurtdışına sevk edildi gözüküyor, daha sonra sipariş verdiğim başka tür ürünler geldi bu yok 37 gün uzun bir süre.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
CANON 6D, CANON 270EX II, CANON 50MM F1.8
arkadaşlar acaba ebaydan tavsiye edebileceğin bu flaşı alabileceğim bir satıcı var mı
Kaan Bey,
Ben Ebay uzerinden 'goodboystudio' isimli saticidan aldim.
Hatta satin almadan once kendisine urunun sevkiyati ve kargo ile ilgili sorularimi ilettim. Bir-iki gun icinde yanitladi.
Pixel Mago GN65 Master High Speed Sync 1 8000 TTL Flash Speedlite for Canon New | eBay
Yalniz 'TRACKING NO.' konusuna dikkat edin.
Bazen paketi gonderen kisi / online magaza tracking no'yu yanlis girebiliyor. Mesaj atarsaniz cok kisa surede duzeltiyorlar.
Ayrica zaman zaman Ebay duzgun sekilde tracking no'yu izlemiyor / durumu dogru gostermiyor.
Onun icin asagidaki siteden hep yurtdisi siparislerin takibini yapiyorum. Kesinlikle herkese buradan takip etmeyi oneririm:
17track - Track Global Postal
17track - Track Global Postal
Bu sayfada orta kisimdaki alana tracking no'yu girdikten sonra sagdaki 'TRACK' dugmesine tikladiginizda birkac saniye icinde sevkiyat durumunu net sekilde gosteriyor.
Ayrica takibi yaptiktan sonra 'TRACK' dugmesinin biraz altinda 'EXPAND' dugmesine tiklarsaniz, tum sevkiyat detaylarini - ne zaman gumruge girdi, ne zaman gumrukten cikti, vb - tam detaylariyla veriyor.
Simdiden gule gule kullanin.
> Geniş açı, evreni topyekün sizin önünüze koyar. Telefoto ise, size binlerce farklı evreni getirir.
>> EOS 6D II vs. EOS 70D - FF gövdelerin yakına dokunuşu, Crop gövdelerin uzağa erişimi ...
>>> ... becerikli telefoto Tamron SP 150-600mm VC, gizli inci Sigma 120-300mm OS Sport, şiir gibi geniş açı Sigma 35mm Art, tilt-shift'in ekonomi sınıfı Samyang T-S 24mm ...
yıldızlara bak. son aylarda ne satmış ne yorum almış. genelde yıldız almak için don çorap takı satıp sonra kıymetli ürünlere geçiyorlar. bu aldatabilir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
merhaba arkadaşlar, Canon 550D kullanıcısıyım ve ilk defa harici flaş kullanıcam. Pixel Mago ile Viltrox FC210 tetikleyici düşünüyorum. Benim makinemle bu cihazlar tam uyum gösterir mi? Bir sorun yaşar mıyım?
tettikleyici ile yaşamazsın.650d olsaydı tetikleyici olmadan da kullanırdın.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bende Eos M var (650D ile aynı sayılır) kablosuz olarak tetikleyici olmadan pixel mago yu kontrol edebilir miyim?
Dahi tepe flaşı olarak zaten tüm özellikleri tüm canon makinlarda kullanabilrsiniz. hatta haricen her marka makinede canon uyumlu ama haricen aynı flash ı nikonda sonyde vs kullanabilirsiniz). ama hss özellikleri her makine de değil.hss için bazı şartlar lazım.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Sonunda ptt mutlu haberi verdi kargom bugün istanbuldan samsuna sevkedildi olarak görünüyor bi aksilik olmazsa yarın elimde![]()
Darısı başımıza, kısa bir kutu açılımı v.s. yaparsan sevinirim.![]()