Herkse selamlar...
Forumu uzun zamandır takip ediyorum ve sayenizde oldukça bilgi edindim ancak gelen bir fikir ve (yarı)teklif sonucu ürün çekimi konusuna da ilgi duymuş bulunmaktayım
Öncelikle ışık çadırı siparişi verdim ve bunun yanında flaş seti kurma düşüncemde kuvvetlendi.
Ancak hiç aklımda olmayan bir konu olduğundan ve 1-2 hafta içinde sipariş vereceğimden bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.
Öncelikle okuduğum kadarıyla ve çok profesyonel olarak ilgili olmadığımdan tercihimi Yongnuo'dan yana kullanmak istiyorum.
Konuları biraz inceledikten sonra seçimlerim şu şekilde oldu ancak tabi sizlerden daha sağlıklı fikirler benim için çok önemli.
1-Yan aydınlatmalarda slave kullanmak üzere 2 adet Yongnuo YN 560 – II
2-Ve tepe flash olarak kullanmak üzere 1 adet YongNuo Y565EX 2.0" LCD TTL Flash Speedlite Speedlight veya Yongnuo YN568EX TTL 10W 960lm 5600K Flashlight arasında kaldım.
3-Tabi bunlar için rf 603 alıcı-verici almak istiyorum ancak bunlar konusunda bilgim olmadığından ortada kalmış durumdayım
Kutu içeriğinde bir alıcı bir verici olarak mı çıkıyor? Öyleyse tek alıcı olarak alabilir miyim vs konusuna bile yabancıyım açıkçası
4-Bunlar haricinde birde ring flash istemekle beraber onlar konusunda bilgim ne yazıkki sıfır denilebilir? (Diğerlerinden de bilgim olduğundan değil ya )İncelediğim kadarıyla ledli ve floresanlı olanları fln mevcut? Bu konuda mümkünse zahmet vermeyeceksem direkt ürün linki alabilirsem sevinirim.
Tabi dediğim gibi bunlar dışındaki önerileriniz benim için çok önemli.
Şimdiden zaman ayırıp okuduğunuz ve cevaplarınız için teşekkür ederim...