Ben yandım siz yanmayın

Arkadaşlar senelerdir severek kullandığım jinbei markası hakkında bir şeyler yazmak istedim
daha önce HD 600 akülü flaşını kullandım. Sonrasında HD 610 modelini aldım gayet güzel paraflaştı lakin arıza verene kadar. 3000 defa bile patlatmadığım flaşın anakartı yandı 8 aydır serviste ve flaşın parçası yok satıcı en başta sen servise ver bende parçalar var dedi fakat 8. ayın sonunda ne olacak bizim flaşın parçası diye sorduğumda ben sana söylemedim mi çine gönder orta tamir etsinler diyerek işin içinden çıktı. Kafamdan aşagıya kaynar sular döküldü. Ben nasıl göndereceğim hadi gönderdim bir şekilde geri gelirken gümrük vergisi ne olacak bunun vsvs bir sürü saçmalık.
Adını vermeyeceğim satıcı abimiz aslında cok yakından tanıdıgım birisidir. Çözemediği sorunlar hakkında devamlı beni arar birşeyler danışırdı bana bunu yaptıysa size neler yapar tahmin edin artık.
Düğün yenidoğan ürün vsvs gibi işler yapmak için Paralaş ya da led ışık almak için piyasa araştırması yaparken bu yazdıklarımı dikkate alırsınız umarım.
Siz siz olun tercihinizi sağlam firmalardan yapın Broncolor Elinchrom Hensel hadi bunlara gücünüz yetmedi Godox alın paranızla rezil olup yarı yolda kalmayın.