Alıntı leventokutan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güner bey,
Birkaç kez forumda yazdığınızı editleyerek ve devamlı paylaşım kelimesini vurgulayarak bir yere varamayacağınızı belirtmek isterim.
Yazmaktan ziyade bunu gösterebilmek önemlidir. Bir katılımcının yazısını forum kurallarını bahane edip tamamen silmek o katılımcıya yaptığınız saygısızlıktır.
Tepkim de bu yüzdendir.
Ben çalarım ben oynarım mantığı ile bir yere varılamayacağını umarım bir gün muhakkak anlayabilirsiniz.
Buyrun siz tıklayın, umarım eksiğiniz olan bir çok şeyi öğrenebilir siniz.

Teşekkürler,
Levent Bey,

Yazdığım son iletiye verdiğiniz bu cevap, inanılır gibi değil gerçekten. Ve bu şöylediklerinize Gökhan Bey en sade ve özet cevabı vermiş aslında... Yaklaşık 15 yıldır forumlara üyeyim ve bir çok forumun kültürüne de hakimim. Bu zaman zarfı içerisinde, sizin yazdığınız bu tip iğneleyici ve polemik sebebi iletiler yazan o kadar kişi gördüm ki, aslında alışkınım bu tip durumlara. O yüzden sizinle bir kere daha (ancak son defa) iletişim kurmaya çalışacağım.

Edit konusu ilgili yaptığınız suçlama çok yersiz. Yaptığım editler, cümleye ve konuya anlam değişikliği yaratmayacak kelime ve imla düzeltmelerdir. Paylaşım kelimesini sonradan eklemedim, ilk yazdığımdan beri vardı. Benim forumda daha önce yazdığım tüm iletilere bakarsanız, Türkçe'yi mümkün olduğu kadar düzgün kullanmaya çalışan ve imla kurallarına çok özen birisi olduğumu göreceksinizdir. Sizinle yaptığım konuşmalardaki editler de yine bu tip sebeptendir. Gönderdiğim herhangi bir iletide bir imla hatası tespit etmişsem, bunu tabii ki editleyip düzelteceğim. Ancak önemli olan nokta şu ki, siz benim iletime cevap yazdıktan sonra ben iletimde herhangi bir değişiklik yapmadım. Zaten bunu da; iletilerimin saati ile edit saatlerimi, sizin yazdığınız iletilerin saatleri ile karşılaştırırsanız göreceksiniz. Siz suçlama yapmadan önce bu kısmı maalesef atlamışsınız. (Örnek; bir önceki sayfadaki iletilere bakınız; ileti zamanım: 12.01.2017 saat 16:35 ve edit saatim 16:42. Sizin buna cevabınız ise 1 gün sonra. Yine bugünkü iletim için de aynı durum geçerli.
Dolayısıyla bu edit konusu ile ilgili yaptığınız suçlama çok yersiz ve etik dışıdır. Ortaya bir suçlama koymadan önce, delillerinizin sağlam olması gerekir.

Silinen iletiye ''katılımcının yazısı'' demişsiniz. Tekrar ediyorum, silenen ileti katılımcının konu ile ilgili bir görüşü değil, reklam amaçlı yazılan konu dışı bir içerik gönderimidir. Bu durum forum kurallara aykırıdır. Artık daha nasıl vurgulayabileceğimi bilmiyorum. Bu forumda eğitici bir başlığın altına yazacağınız bir ileti, başka bir sitenin ana sayfa linkini reklam amaçlı yerleştirip çıkmaktan daha fazlası olmalı Levent Bey. Kusura bakmayın ama CanonTURK de dahil, bu yaptığınıza hiç bir ciddi forumda izin verilmez. Hatta emin olun ki bir çok forumda üyelerle bu kadar muhattap bile olunmuyor. Hata yapanı ya da polemiğe girenleri anında banlayıp geçerler. Biz ise, bu kadar geçersiz suçlamalarınıza rağmen, sabırla sizinle iletişim kurmaya çalışıyoruz...

İddia ettiğiniz gibi ''ben çalarım, ben oynarım'' diye bir anlayış yok burada. Yazılı kurallar vardır ve bunlara göre yönetilir. Bu forumun herkese kapısı açıktır, kurallar çerçevesinde her türlü paylaşım yapabilmekte ve diğer kişilerin paylaşımlarından da faydalanabilmektedir.

''Umarım eksiğiniz olan bir çok şeyi öğrenebilirsiniz'' demişsiniz. Evet eksiğim olan o kadar şey var ki, öğrenmek de için çok çaba sarf ediyorum.
Size de aynı şeyi tavsiye diyorum, hatta buradan başlayabilirsiniz;

Bu defa tıklayınız: http://www.canonturk.com/hizmetler/8...ptirimlar.html