Teşekkürler Batuhan yararlı bilgilerin için sanırsam elime bir Zenit aldığımda senin yazdığın bilgilerin değerini anlayacağım gibi geliyor.Şimdi düşünerek bi sonuç çıkaramadım da
Peki bir model öneriniz var mı şunda alacağın performans çok verimli olur diye? Ben şu an bulunduğum ülkeden ötürü body kısmını çok rahat bulabilme imkanına sahibiyim de.Alayım olmadı bir body 2-3 lensPeki resmin pozdan pc aktarımını nasıl yapıyoduk biz bu aletlerde acaba?
Maksadım o zaten en azından alternatif uğraşabileceğim bir alet daha dursun elimdeKoleksiyon içinse alın derim ama kullanma amaçlı ise bilmiyorum ama pek verimli olmaz gibi. Normal zenit makina alıp üstüne güzel ucuz m42 lensler alabilirsiniz bence.