CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

  1. #1
    ozkan_me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Özkan
    Makina:
    Canon Eos 40D
    Üyelik tarihi
    11.March.2010
    Nereden
    Yalova
    Mesajlar
    107

    Standart

    Cemal bey cescsordan aldım mürekkepleri de şimdilik kolay dolan kartuş almak istemedim fuarda almayı düşünüyorum. Esas merak etttiğim nokta bu orjinali doldurup bir süre kartuşları boş göstersede kullanabiliyormuyum onu merak etmiştim. Sizin önerdiğiniz başka marka varsa mürekkep yada kartuş alabileceğim yer sağlam güvenilir elbette görüşlerden memnun olurum.










    Canon Eos 40D / Canon 18-55 / Zuiko 50mm 1.7 / canon 50mm 1.8 II

  • #2
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Çomoğlu
    Makina:
    Canon xa20
    Üyelik tarihi
    21.June.2017
    Nereden
    Ankara
    Yaş
    53
    Mesajlar
    1

    Standart Canon TS8050 ve muadil kartuşlar

    Merhaba Hocam ben de Canon TS8050 yazıcı almayı düşünüyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda sizin de yazdığınız gibi TS8050 özellikle kaliteli fotoğraf basımında oldukça iyi bir ürün. Ancak benim aklıma takılan konu TS8050 ile uyumlu mürekkep ve kartuşlar.
    Uyumlu mürekkep ve kartuşlarla ilgili size bazı sorularım olacak.
    Yazıcınızda kullandığınız muadil mürekkep ve kartuşlardan memnun kaldınız mı? Hangi marka muadil mürekkep ve kartuşu kullandınız? Baskıların kalitesi nasıl oldu? Muadil mürekkep yazıcıda herhangi bir soruna neden oldu mu?
    Son olarak, anladığım kadarıyla siz sadece muadil mürekkep kullandınız. Bu muadil mürekkepler orijinal kartuşa doldurulabiliyor mu?
    TS8050 ve muadil mürekkep&kartuşlar ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
    Teşekkürler.











  • Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •