Merhabalar arkadaşlar..

Ailem kendileri için bir led tv bakmamı, almamı söyledi fakat o kadar çok model o kadar çok çeşit var ki inanın kayboldum aralarında. Teknosada şu aralar kampanya mevcut malum yılsonu, oradan uygun bir model alayım diyorum 1000-2000 tl arası. Aslında daha çok gönlüm LG ürünlerinden yanaydı fakat Samsung kafamı karıştırıyor.

Aranılan özellikler şu şekilde
* 42-50 inç arası boyutlar
*Dahili HD uydu alıcı
*wifi bağlantısı (usb klavye mouse destekleri var sanırım cihazların (?) eğer öyleyse lazım olabiliyor açıp bir şeylere bakmak adına) - Ek olarak flash destekleri yok gibi bir şeyler okudum. Misal dizibox üzerinden dizi izleyebilmek çok iyi olurdu Kimisi harici usb disk takınca sorun kalmıyor falan yazmıştı. Sürekli üzerinde dursun diye veri aktarımı hızlı bir disk takabilirim 32 gb misal. Bu konuda bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
*Harici disk üzerinden medya oynatımı

Tabi bunları sorunsuz şekilde kullanabilsinler veya ben kullanabilmek istiyorum. LG ile Samsung kullanıp bu özellikleri kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. Hani şu ürünü kullanıyorum ama şu yönden sorunlar yaşıyorum veya yaşamadım gibi.

** Kanal geçişleri dahili uydu alıcısı nedeniyle yavaş oluyormuş bu çok sorun yaşatırsa ilerde belki harici bir cihaz alınabilir. LNB değişimini yapıp HD uyumluları çanaklara taktım.