Merhaba arkadaşlar uzun zamandır planladığım yapmak istediğim ilk kendin yap projemi hayata geçirdim

İlk olarak cd kutusunun alt kısmını alıp ortasını 58mm filtre çapında falçata yardımı ile kestikten sonra elimizdeki en ucuz uv filtrenin camını kırıp cd kutusunun kestiğimiz bölümüne yerleştiriyoruz.

Ben bu aşamada cd kutusunun orta bölmesini folyo bant ile kapladıktan sonra filtreyi yerleştirdim bu sayede daha güzel oturdu ve folyo bant hoş bir görüntü oluşturdu. Ancak sonradan komple mat siyah boya ile boyadım. Bana kalırsa yaptığım en iyi şey buydu mat siyah olması makinanın orjinal bir parçasıymış gibi durmasını sağladı ve daha profesyonel bir hava kattı plastik parçasına

Sonra Türkiye'de hiçbiryerde bulamadığım 130mm çapında çift halinde car angel eyes adı altında satılan araç farlarının etrafına led ışık olarak kullanılan malzemeyi büyük pazarımız Çin'den temin ettim.

Bütün bunlar 9 voltluk bir adet pille birleştikten sonra ortaya kendi adıma harika birşey çıktı

İç mekanda zifri karanlıkta portre için kullanmayı düşünmüştüm ancak gözdeki yansıması çok küçük kaldı. (Ben Ece Seçkin'in hoşuna mı gidiyor klibindeki gibi birşey hayal etmiştim ) ) Güneş gözlüğü kullandığımda hoş dursada portreden ziyade makroda daha çok işe yarayacağı kanaatindeyim.

Lafı fazla uzatmadan resimlerle konuyu tamamlayayım















Ve sonuç )