hayırlı uğurlu olsun. Nice forumlara...
hayırlı uğurlu olsun. Nice forumlara...
Canon EOS 50D | Canon 24-105mm f/4 L IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Team 4GB 233mhz | PQI 2GB 150X | Vanguard Sirt Çantasi | Petrix 3082 Tripod |
Tüm kullanıcılara hayırlı olsun.
İmzamız kendi profilimize girdiğimizde imzamı düzelt (signature) seçeneğinden yeniden düzenlenebiliyor.
Güzel olmuş ve Canon Türk e yakışmış.
Canon Rebel XS/1000D | Canon EF-S 18-55 IS | Canon EF 50mm f/1.8 II | Fujifilm S7000 Zoom
Sayın moderasyon çalışmanız için tekrar tebrik ediyorum.
Sunucu saatinde bir ayarlamaya gereksinim var sanırım.
Kolay gelsin.
Canon Rebel XS/1000D | Canon EF-S 18-55 IS | Canon EF 50mm f/1.8 II | Fujifilm S7000 Zoom
Arkadaşlar herkese günaydın. Gerçekten uzun bir hazırlanma süreci oldu. bu süreçte bana yardımlarını esirgemeyen "Tonyaligenc" yani Ali gerçekten ne rica ettiysem beni kırmadan yaptı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.
Sorunlarmızdan bazılar font büyüklük kodu, smf'nin otomatik fotoğraf küçülütme kodunun uymaması. Dün gece Ali'yle oturup bu işi halletmeye çalıştık fakat 2000 küsür kodun yarısını halledebildik. Onun dışında üye vbulletin'in şifrelemesi daha sağlam olduğu için smf'deki kullanıcı şifrelerini geçiremedik.Son olarakta üye avatarlarımız gitti. Fakat önemli olan konularımız ve üyelerimiz buradaOnun dışında gözümüzden kaçan ayrıntıları lütfen söyleyin.
Ayrıca google reklamlarına günde bir kere tıklamanızı da rica ediyorum![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
İlk başlarda ufak tefek sorunlar olması normal, kısa zamanda duzeltilir zaten, fakat ilk dikkatimi çeken eski foruma göre çok daha hızlı çalıştığı, umarım daha da kararlı olur.
Tebrikler.
Parmak Cenneti Gösterdiğinde Parmağa Bakan Ahmaktır...
Forumun default olarak gelen özelliklerinden dolayı ilk gözüme çarpan yerleri yazıyım bende.
1- Forum saati gmt'ye göre ayarlı, onu +2 olarak ayarlarsınız
2- Üyeler mesajlara sadece yazı olarak cevap atabiliyorlar. Mesaj editörünü Gelişmiş modus ya da WYSIWYG-Editörü olarak ayarlarsanız
3- Hızlı cevap için sağ alltaki yanıtla tuşuna basmadan hızlı cevap otm. olarak açılabilse
4- Son olarakda üyelere avatar kullanma izni verirseniz
seviniriz![]()